ΕΙΔΗΣΕΙΣΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ

Νερό «φαρμάκι» στην Αρκαδία

Οι δραματικές παρενέργειες για το περιβάλλον από τις καταστροφικές πυρκαγιές του καλοκαιριού έκαναν ήδη την εμφάνισή τους ξεκινώντας με το νερό.

Πηγή: Ant1
Νερό «φαρμάκι» στην Αρκαδία

Βρύση - ΝερόΟι δραματικές παρενέργειες για το περιβάλλον από τις καταστροφικές πυρκαγιές του καλοκαιριού είναι ήδη προ των πυλών για όλους και ιδιαίτερα για τους κατοίκους των πληγέντων περιοχών, που ζουν με αυτές.

"Φαρμάκι" γεμάτο βακτήρια ήταν το νερό που έπιναν οι κάτοικοι σε εννέα χωριά της Μεγαλόπολης, όπως προέκυψε από ελέγχους σε δείγματα που ελήφθησαν αμέσως μετά τις φωτιές που σάρωσαν την περιοχή.

Πλέον οι κάτοικοι των συγκεκριμένων χωριών και όχι μόνον πίνουν μόνο εμφιαλωμένο νερό και ζητούν από τις αρμόδιες κρατικές αρχές να γίνεται απολύμανση του νερού με χλώριο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
SPONSORED LINKS

"Ποιος είπε ότι δεν έχουν φτιαχτεί ακόμα μηχανές του χρόνου; Ήδη υπάρχουν. Λέγονται βιβλία."

Robert Benchley, Αμερικανός αρθρογράφος

 • 532 — Καταστέλλεται η Στάση του Νίκα.
  1823 — Το Ναύπλιο ορίζεται έδρα της ελληνικής κυβέρνησης.
  1896 — Γίνεται η παρουσίαση της πρώτης μηχανής ακτινών Χ στη Νέα Υόρκη.
  1923 — Η Ελλάδα γίνεται η τελευταία χώρα που υιοθετεί το Γρηγοριανό ημερολόγιο. Τίθεται σε ισχύ την 16η Φεβρουαρίου, η οποία γίνεται η 1η Μαρτίου με το νέο ημερολόγιο.
  1965 — Η Αλίκη Βουγιουκλάκη και ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ παντρεύονται στους Δελφούς.
  1996 — Ο Κώστας Σημίτης εκλέγεται πρωθυπουργός, με 86 έναντι 75 ψήφους του Άκη Τσοχατζόπουλου, στο δεύτερο γύρο της ψηφοφορίας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ.

© 2002-2022 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2

v