ΕΙΔΗΣΕΙΣΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ

Δελφίνια στην Βαλτική Θάλασσα

Πρώτη φορά μετά από έξι ολόκληρα χρόνια, θεάθηκαν στη Βαλτική Θάλασσα δύο δελφίνια, γεγονός που επιστήμονες θεωρούν απόδειξη της υπερθέρμανσης της Γης.

Πηγή: Α.Π.Ε.
Δελφίνια στην Βαλτική Θάλασσα

ΔελφίνιαΠρώτη φορά μετά από έξι ολόκληρα χρόνια, θεάθηκαν στη Βαλτική Θάλασσα δύο δελφίνια, γεγονός που σύμφωνα με τον Γερμανό επιστήμονα Χάραλντ Μπένκε, του γερμανικού "Μουσείου Θάλασσας", αποτελεί μία πρόσθετη ένδειξη ότι ο πλανήτης μας έχει υπερθερμανθεί.

Ο Μπένκε προέβλεψε ότι "μόνον κατά τον επερχόμενο χειμώνα τα δελφίνια μπορεί να έχουν πρόβλημα διατροφής στη Βαλτική". Ανέφερε ότι τα δελφίνια που έγιναν αντιληπτά στη Βαλτική ήταν μία μητέρα μαζί με το παιδί της, το οποίο κάθε τόσο θήλαζε, και ανήκαν στο είδος Delphinus Delphis.

Τα δύο δελφίνια θεάθηκαν την Κυριακή κοντά στο νησί Χίντενσι, από τα μέλη του πληρώματος ενός γερμανικού περιπολικού της Ακτοφυλακής.

Για ώρες, μάλιστα, τα δύο πανέμορφα θηλαστικά "συνόδεψαν" με το αδιάκοπο παιχνίδισμά τους το σκάφος της Ακτοφυλακής στο ταξίδι του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
SPONSORED LINKS

"Ποιος είπε ότι δεν έχουν φτιαχτεί ακόμα μηχανές του χρόνου; Ήδη υπάρχουν. Λέγονται βιβλία."

Robert Benchley, Αμερικανός αρθρογράφος

 • 532 — Καταστέλλεται η Στάση του Νίκα.
  1823 — Το Ναύπλιο ορίζεται έδρα της ελληνικής κυβέρνησης.
  1896 — Γίνεται η παρουσίαση της πρώτης μηχανής ακτινών Χ στη Νέα Υόρκη.
  1923 — Η Ελλάδα γίνεται η τελευταία χώρα που υιοθετεί το Γρηγοριανό ημερολόγιο. Τίθεται σε ισχύ την 16η Φεβρουαρίου, η οποία γίνεται η 1η Μαρτίου με το νέο ημερολόγιο.
  1965 — Η Αλίκη Βουγιουκλάκη και ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ παντρεύονται στους Δελφούς.
  1996 — Ο Κώστας Σημίτης εκλέγεται πρωθυπουργός, με 86 έναντι 75 ψήφους του Άκη Τσοχατζόπουλου, στο δεύτερο γύρο της ψηφοφορίας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ.

© 2002-2022 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2

v