ΕΙΔΗΣΕΙΣΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Μπόρις Τζόνσον αναγκάστηκε να απολογηθεί για τις απόψεις του για τις ανύπαντρες μητέρες!

Πηγή: Real.gr
Ο Μπόρις Τζόνσον αναγκάστηκε να απολογηθεί για τις απόψεις του για τις ανύπαντρες μητέρες!

Ο Μπόρις Τζόνσον αναγκάσθηκε να απολογηθεί στον αέρα του LBC για τις απόψεις του για τις ανύπαντρες μητέρες σε άρθρο που είχε γράψει πριν από 25 χρόνια για το περιοδικό Spectator και για επίθεση κατά της ελευθερίας του Τύπου.


Τα παιδιά των ανύπαντρων μητέρων είναι «κακοαναθρεμένα, αστοιχείωτα, επιθετικά και παράνομα», έγραφε το 1995 ο Μπορις Τζόνσον σε ένα άρθρο που επανήλθε τις τελευταίες ημέρες στην επιφάνεια. Εγραφε επίσης ότι είναι «σκανδαλώδες που τα παντρεμένα ζευγάρια πληρώνουν για την επιθυμία των "ανύπαντρων μητέρων" να κάνουν παιδιά χωριστά από τις άλλες γυναίκες» και ζητούσε να βρεθεί τρόπος για «να επανέλθει η επιθυμία των γυναικών για τον γάμο»...

Στο ίδιο άρθρο, ο Τζόνσον χαρακτήριζε τους ανθρώπους που προέρχονται από τις κατώτερες τάξεις «αλκοολικούς», «εγκληματίες» και «άχρηστους».

Σήμερα στην εκπομπή των Νικ Φεράρι στο LBC, μία ακροάτρια, ανύπαντρη μητέρα, του ζήτησε να σχολιάσει τις απόψεις του αυτές.

Διαβάστε περισσότερα στο real.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Το ταλέντο δεν υπάρχει. Ταλέντο είναι να έχεις τη λαχτάρα να κάνεις κάτι."

Jacques Brel

  • 1943 - Πρώτη εκτέλεση στο Στρατόπεδο συγκέντρωσης Χαϊδαρίου. Νεκρός πέφτει από τα πυρά ο έφεδρος υπολοχαγός του Ελληνικού Στρατού Λεβί από τα Ιωάννινα «επειδή αποπειράθηκε να δραπετεύσει την ημέρα της σύλληψής του»

© 2002-2019 MEDIA2DAY