ΕΙΔΗΣΕΙΣΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τι αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες για το δυστύχημα στο Κορωπί

Αυτόπτες μάρτυρες κάνουν λόγο για ένα λευκό ΙΧ που επιχείρησε να προσπεράσει το βυτιοφόρο σε έναν δρόμο που είναι στενός, με διπλή διαχωριστική γραμμή και πάνω σε στροφή.

Πηγή: Real.gr

Τα στελέχη της τροχαίας αναζητούν υλικό από κάμερες κατά μήκος της Λεωφόρου Μαρκοπούλου - Κορωπίου για να ρίξουν φως στα αίτια της χθεσινής τραγωδίας με τους δύο νεκρούς και έναν σοβαρά τραυματία, έπειτα από τη σύγκρουση ενός φορτηγού, ενός βυτιοφόρου και ενός ΙΧ.

Ο τραυματίας νοσηλεύεται στο ΚΑΤ εκτός κινδύνου, ενώ δεν είναι σε θέση ακόμα να καταθέσει γιατί είναι σε σοκ και θυμάται ελάχιστα πράγματα από τη στιγμή της σύγκρουσης.

Αυτόπτες μάρτυρες κάνουν λόγο για ένα λευκό ΙΧ που επιχείρησε να προσπεράσει το βυτιοφόρο σε έναν δρόμο που είναι στενός, με διπλή διαχωριστική γραμμή και πάνω σε στροφή. Μπήκε στο αντίθετο ρεύμα την ώρα που ερχόταν το φορτηγό - ψυγείο από την άλλη κατεύθυνση.

ΠΗΓΗ: ΑΝΤΕΝΝΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
SPONSORED LINKS

"Ποιος είπε ότι δεν έχουν φτιαχτεί ακόμα μηχανές του χρόνου; Ήδη υπάρχουν. Λέγονται βιβλία."

Robert Benchley, Αμερικανός αρθρογράφος

 • 532 — Καταστέλλεται η Στάση του Νίκα.
  1823 — Το Ναύπλιο ορίζεται έδρα της ελληνικής κυβέρνησης.
  1896 — Γίνεται η παρουσίαση της πρώτης μηχανής ακτινών Χ στη Νέα Υόρκη.
  1923 — Η Ελλάδα γίνεται η τελευταία χώρα που υιοθετεί το Γρηγοριανό ημερολόγιο. Τίθεται σε ισχύ την 16η Φεβρουαρίου, η οποία γίνεται η 1η Μαρτίου με το νέο ημερολόγιο.
  1965 — Η Αλίκη Βουγιουκλάκη και ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ παντρεύονται στους Δελφούς.
  1996 — Ο Κώστας Σημίτης εκλέγεται πρωθυπουργός, με 86 έναντι 75 ψήφους του Άκη Τσοχατζόπουλου, στο δεύτερο γύρο της ψηφοφορίας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ.

© 2002-2022 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2

v