ΕΙΔΗΣΕΙΣΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Χαρίτσης στον realfm 97,8: Οι ευρωεκλογές θα αποτελέσουν ένα πρόκριμα - Θα επηρεάσουν σε μεγάλο βαθμό και τα εσωτερικά πράγματα

Πηγή: Real.gr
Χαρίτσης στον realfm 97,8: Οι ευρωεκλογές θα αποτελέσουν ένα πρόκριμα - Θα επηρεάσουν σε μεγάλο βαθμό και τα εσωτερικά πράγματα

Ο υπουργός Εσωτερικών, Αλέξης Χαρίτσης, μίλησε στον realfm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου.


"Εμείς στο υπουργείο Εσωτερικών τους τελευταίους μήνες προχωρούμε σε μια σειρά ενεργειών, με σκληρή δουλειά καθώς έχουμε μπροστά μας μια μεγάλη πρόκληση των τεσσάρων καλπών" ανέφερε. "Έχει καταστεί σαφές από όλους μας στην κυβέρνηση αλλά και από τον ίδιο τον πρωθυπουργό, πάρα πολλές φορές, σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να τον ρωτήσετε και από κοντά. Ο σχεδιασμός της κυβέρνησης είναι η εξάντληση της τετραετίας" τόνισε.

"Οι ευρωεκλογές θα αποτελέσουν ένα πρόκριμα. Μην ξεχνάμε ότι είναι η πρώτη φορά που οι Έλληνες πολίτες θα κληθούν να συμμετέχουν σε εκλογές μετά από περίπου τέσσερα χρόνια. Άρα με αυτή την έννοια είναι μια πολύ σημαντική εκλογική αναμέτρηση. Βλέπουμε ποια είναι η κατάσταση στην Ευρώπη. Οι ευρωεκλογές αυτές είναι πιο κρίσιμες από ποτέ. Βεβαίως θα επηρεάσουν σε μεγάλο βαθμό και τα εσωτερικά πράγματα. Εμείς θα πάμε σε αυτές τις ευρωεκλογές για να τις κερδίσουμε. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα επιβεβαιώσει ότι παραμένει η πρώτη πολιτική δύναμη στη χώρα" σχολίασε.

Διαβάστε περισσότερα στο real.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
SPONSORED LINKS

"Ο κόσμος δεν είναι ένα θλιβερό μέρος, είναι απλά μεγάλο."

Ζαν-Λυκ Γκοντάρ, 1930-, Γάλλος σκηνοθέτης

  • 1819 - Ο Αλή Πασάς αναγκάζει τους κατοίκους της Πάργας να εκπαυριστούν στην Κέρκυρα και σε άλλα Επτάνησα.
    1839 - Υπογράφεται η Συνθήκη του Λονδίνου, με την οποία αναγνωρίζεται η ανεξαρτησία του Βελγίου και του Λουξεμβούργου από την Ολλανδία.
    1882 - Πεθαίνει ο Κάρολος Δαρβίνος, άγγλος φυσιοδίφης, θεμελιωτής της Θεωρίας της Εξέλιξης.

© 2002-2019 MEDIA2DAY