ΕΙΔΗΣΕΙΣΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τις προτάσεις του ΚΚΕ για τη συνταγματική αναθεώρηση, παρουσίασε ο Δ. Κουτσούμπας

Πηγή: Real.gr
Τις προτάσεις του ΚΚΕ για τη συνταγματική αναθεώρηση, παρουσίασε ο Δ. Κουτσούμπας

Τις προτάσεις του ΚΚΕ για τη συνταγματική αναθεώρηση, παρουσίασε σήμερα σε εκδήλωση στη Βουλή ο γ.γ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.


Στην εισαγωγική του τοποθέτηση επισήμανε ότι τα ασφυκτικά χρονοδιαγράμματα που επέλεξε η κυβέρνηση για τη σχετική συζήτηση στην Βουλή δεν συμβάλλει στην ουσιαστική ενημέρωση του λαού για τις θέσεις των κομμάτων.

Ο Δ. Κουτσούμπας, μεταξύ άλλων, υπογράμμισε ότι «πρώτος βασικός στόχος της συνταγματικής αναθεώρησης είναι η εξασφάλιση της κυβερνητικής πολιτικής σταθερότητας» ή διαφορετικά διατυπωμένο «η "πολιτική συνέχεια", προκειμένου να μη διαταράσσεται η συνέχεια της εφαρμογής της αντιλαϊκής πολιτικής από την εκάστοτε συγκυρία» και πρόσθεσε ότι «ο δεύτερος στόχος, τον οποίο έχει ομολογήσει και ο κ. Τσίπρας, είναι η αναπαλαίωση αυτού του σάπιου, διεφθαρμένου, αστικού πολιτικού συστήματος, απέναντι στο οποίο υπάρχει έντονη λαϊκή δυσαρέσκεια».

Διαβάστε περισσότερα στο real.gr

SPONSORED LINKS

"Αυτοί που έχουν ένα «γιατί» για να ζουν, μπορούν να αντέξουν σχεδόν οποιοδήποτε «πώς»."

Φρήντριχ Νίτσε

  • 1600 - Ο φιλόσοφος Τζορντάνο Μπρούνο γνωστός ως υποστηρικτής του ηλιοκεντρισμού καίγεται ως αιρετικός από την Ιερά Εξέταση της Ρώμης.

    1904 - Η όπερα Μαντάμα Μπατερφλάι του Τζάκομο Πουτσίνι κάνει πρεμιέρα στη Σκάλα του Μιλάνου.

© 2002-2019 MEDIA2DAY