ΕΙΔΗΣΕΙΣΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Καμμένος: Η συγκυβέρνηση προχωρά και θα φτάσει μέχρι το τέλος – Όμηροι οι δύο έλληνες στρατιωτικοί στην Τουρκία

Ο Υπουργός Εθνικής Αμυνας σε δηλώσεις του από τη Θεσσαλονίκη μίλησε για τη συγκυβέρνηση, το Σκοπιανό, τους Ελληνες στρατιωτικούς που κρατούνται στην Τουρκία και τον Ιβάν Σαββίδη.

Πηγή: Real.gr
Καμμένος: Η συγκυβέρνηση προχωρά και θα φτάσει μέχρι το τέλος – Όμηροι οι δύο έλληνες στρατιωτικοί στην Τουρκία

Για την σχέση των ΑΝΕΛ με τον ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο για μια «έντιμη σχέση πολιτική η οποία βασίζεται σε αρχές. Η σχέση αυτή σε όλη αυτή τη διαδρομή ήταν έντιμη και δημόσια».

Για το όνομα των Σκοπίων σημείωσε πως οι ΑΝΕΛ δεν δέχονται καμία ονομασία με τον όρο «Μακεδονία» εμμένοντας στα περί αλλαγής Συντάγματος των γειτόνων.
Ο Π. Καμμένος επανέλαβε την θέση του περί ομήρων στρατιωτικών που κρατούνται στις φυλακές της Τουρκίας ζητώντας παράλληλα κοινή εθνική γραμμή. «Έχουμε δύο παλικάρια που είναι κρατούμενοι σε φυλακές υψίστης ασφαλείας στην Τουρκία, δύο παλικάρια που ανήκουν στον Ελληνικό στρατό αλλά και παράλληλα την ώρα που έκαναν την περιπολία τους διαφύλασσαν τα ευρωπαϊκά σύνορα. Θα πρέπει να αντιληφθεί η ΕΕ ότι εκτελούσαν τις αποφάσεις των υπουργών Άμυνας και την απόφαση Κορυφής για την διαφύλαξη των ευρωπαϊκών συνόρων. Παράλληλα είναι και νατοϊκοί στρατιωτικοί και το ΝΑΤΟ δεν μπορεί να αποφεύγει να πάρει θέση».

«Θα κάνουμε τα πάντα προκειμένου οι Έλληνες όμηροι να απελευθερωθούν το συντομότερο δυνατόν», κατέληξε ο Πάνος Καμμένος.
Ερωτώμενος από το Ράδιο Θεσσαλονίκη και την Thessnews για τη ΝΔ που κατηγορεί για διαπλοκή την κυβέρνηση με τον Ιβάν Σαββίδη ο Π. Καμμένος τόνισε πως η ΝΔ ήταν αυτή που παρακαλούσε τον επιχειρηματία να πάρει την ΣΕΚΑΠ. «Αυτό που πρέπει να καταλάβουμε όλοι μας είναι ότι δεν μπορούμε να ποδοσφαιροποιήσουμε την πολιτική ούτε να πολιτικοποιήσουμε το ποδόσφαιρο», είπε χαρακτηριστικά.Πηγή: thessnews.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
SPONSORED LINKS

"Ποτέ μη σκύβεις το κεφάλι. Κράτα το πάντα ψηλά. Κοίτα τον κόσμο στα μάτια."

Helen Keller, Αμερικανίδα συγγραφέας

  • 1902 – Ιδρύεται η Ρεάλ Μαδρίτης.

© 2002-2021 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2