ΕΙΔΗΣΕΙΣΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ζητούνται αστροναύτες για τον Αρη

Η NASA κάνει τα πάντα για να σε δελεάσει να κάνεις το όνειρό σου πραγματικότητα!

Πηγή: Real.gr
Ζητούνται αστροναύτες για τον Αρη

Αν ως παιδί ήθελες να γίνεις αστροναύτης σαν τον Νιλ Αρμστρονγκ, η NASA κάνει τα πάντα για να σε δελεάσει να κάνεις το όνειρό σου πραγματικότητα!

Από τη μια στην ιστοσελίδα του Εργαστηρίου Αεριοπροώθησης (JPL) ανεβάζει νέες φωτογραφίες του Κόκκινου Πλανήτη από το Curiosity σε νέες ανεξερεύνητες τοποθεσίες, διαφημίζοντας τον μελλοντικό προορισμό και από την άλλη με δημόσια ανακοίνωσή της δέχεται βιογραφικά για αστροναύτες!

Οι ενδιαφερόμενοι έχουν ακόμη χρόνο για να υποβάλουν τα βιογραφικά τους, καθώς η καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή των αιτήσεων είναι η 18η Φεβρουαρίου.

Σύμφωνα με την περιγραφή των θέσεων εργασίας, ζητούνται γυναίκες και άνδρες για να εργαστούν στην Εθνική Υπηρεσία Διαστήματος των ΗΠΑ (NASA) με κανονικό ωράριο και μισθούς που κυμαίνονται από 66.000 δολάρια μέχρι 145.000 δολάρια τον χρόνο!

Στην περιγραφή των λιγότερο τεχνικών θέσεων η ανακοίνωση είναι ξεκάθαρη, οι υποψήφιοι «δεν χρειάζεται να έχουν εμπειρία πλοήγησης αεροσκάφους και δεν χρειάζεται να είναι εξειδικευμένοι επιστήμονες.

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται χαρακτηριστικά: «Σήμερα περισσότερα διαστημόπλοια για τη μεταφορά ανθρώπων από κάθε άλλη στιγμή στην Ιστορία αναπτύσσονται στις ΗΠΑ.

Οι μελλοντικοί υποψήφιοι αστροναύτες θα έχουν την ευκαιρία να εξερευνήσουν το Διάστημα σε βάθη που η ανθρωπότητα δεν έχει ξαναφτάσει».

ΠΗΓΗ: ethnos.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Υπάρχει κάποιο σημείο, πέρα από το οποίο, η υπομονή παύει να είναι αρετή."

Thomas Morton

  • 1502 - Φτάνει στην Κόστα Ρίκα ο Χριστόφορος Κολόμβος, στο τέταρτο και τελευταίο ταξίδι του.

    1834 - Η Αθήνα ονομάζεται Πρωτεύουσα του Ελληνικού Κράτους

© 2002-2019 MEDIA2DAY