ΕΙΔΗΣΕΙΣΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Γ. Μαυρωτάς: «Με τον ΣΥΡΙΖΑ η δωρεάν παιδεία φεύγει»

Ο Γιώργος Μαυρωτάς, σχολίασε σε δημοσιογράφους την πρόταση του βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Αλ. Τριανταφυλλίδη για επιβολή διδάκτρων στα δημόσια σχολεία. Ο Βουλευτής Αττικής του Ποταμιού...

Πηγή: Real.gr
Γ. Μαυρωτάς: «Με τον ΣΥΡΙΖΑ η δωρεάν παιδεία φεύγει»

Ο Γιώργος Μαυρωτάς, σχολίασε σε δημοσιογράφους την πρόταση του βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Αλ. Τριανταφυλλίδη για επιβολή διδάκτρων στα δημόσια σχολεία. Ο Βουλευτής Αττικής του Ποταμιού δήλωσε:

«Στο ΣΥΡΙΖΑ έχουν πάρει το "κολάι". Μετά την αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών τώρα θέλουν να βάλουν και σχολικές εισφορές της τάξεως των 600 ευρώ το χρόνο. Με τον ΣΥΡΙΖΑ η ελπίδα έρχεται, η δωρεάν παιδεία φεύγει και το όραμά τους φαίνεται να είναι η δημιουργία κρατικών δομών που θα συντηρούνται με όλο και περισσότερους φόρους».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Η ακεραιότητα δεν έχει ανάγκη από κανόνες."

Αλμπέρ Καμύ, 1913-1960, Γάλλος συγγραφέας, Νόμπελ 1957

  • 1826 - Στο χωριό Μεχμέταγα της Αρκαδίας 400 Αιγύπτιοι συγκρούονται με ελληνική δύναμη υπό τους Χατζημιχαήλ Νταλιάνη, Νικηταρά, Γιατράκο και Πορτογάλο Φιλέλληνα Αλμέιδα. Μετά από σκληρό αγώνα οι Αιγύπτιοι τρέπονται σε φυγή, εγκαταλείποντας 200 νεκρούς.
    1875 – Ελλάδα – Η κυβέρνηση του Χ. Τρικούπη διεξάγει εκλογές που θα διαρκέσουν μέχρι τις 21 Ιουλίου όπου και πλειοψηφεί η αντιπολίτευση υπό τον Αλέξανδρο Κουμουνδούρο.
    1989 – πέθανε η Μαρίκα Νέζερ, Ελληνίδας ηθοποιός

© 2002-2019 MEDIA2DAY