ΕΙΔΗΣΕΙΣΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Φρίκη: Την στραγγάλισε και την έθαψε στο χωράφι του

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις σχετικά με την εξαφάνιση της 37χρονης από την Κυριακή από το Βελβεντό Κοζάνης.

Πηγή: Real.gr
Φρίκη: Την στραγγάλισε και την έθαψε στο χωράφι του

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις σχετικά με την εξαφάνιση της 37χρονης από την Κυριακή από το Βελβεντό Κοζάνης. Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγη ώρα εντοπίστηκε σε χωράφι της περιοχής η σορός που σύμφωνα με τις αρχές ανήκει στην εξαφανισμένη γυναίκα.

Ωστόσο οι αστυνομικοί της περιοχής βρέθηκαν μπροστά σε μια οικογενειακή τραγωδία με δραματική εξέλιξη. Πληροφορίες του enikos.gr αναφέρουν ότι ο άνδρας της 37χρονης έχει ομολογήσει ότι σκότωσε τη γυναίκα το περασμένο Σαββάτο στο σπίτι τους.

Ο λόγος, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, είναι το γεγονός πως η 37χρονη επιθυμούσε να χωρίσουν όμως ο δράστης τυφλωμένος από τη μανία του την έπνιξε με τα χέρια του και δεν δίστασε να μεταφέρει τη σορό στο χωράφι του όπου και την έθαψε σε βάθος μικρότερο του ενός μέτρου.

Όλες αυτές τις ημέρες ο δράστης υποστήριζε στις αρχές ότι η γυναίκα του τον είχε εγκαταλείψει για να φύγει με τον εραστή της όμως μετά τον εντοπισμό της σορού «έσπασε» και ομολόγησε ότι σκότωσε την 37χρονη των τριών παιδιών τους.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν στο enikos.gr ότι ο δράστης φόρτωσε το άψυχο κορμί της 37χρονης στο αγροτικό τους όχημα το βράδυ του Σαββάτου και τη μετέφερε στο χωράφι όπου την έθαψε. Σε μια προσπάθεια να καλύψει τα ίχνη του όργωσε το χωράφι για να μην φαίνεται ότι είχε ανοίξει τρυπά για να βάλει το πτώμα.

Την επόμενη ημέρα δήλωσε την εξαφάνιση της στο τοπικό αστυνομικό τμήμα και σήμερα λύθηκε το μυστήριο της «εξαφάνισης».

Παρά το γεγονός ότι ο δράστης ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη του οι ίδιες πηγές αναφέρουν στον enikos.gr πως παραμένει ψυχρός και δεν δείχνει να έχει μετανιώσει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Τίποτα δεν κάνει έναν άνθρωπο τόσο ξεπερασμένο όσο το να επικρίνει τη νεότερη γενιά."

Adlai Stevenson, 1900-1965, Αμερικανός πολιτικός

  • 1656 - Η Αγγλία και η Γαλλία υπογράφουν ειρηνευτική συμφωνία.
    1789 - Ιδρύεται το αμερικανικό Στέιτ Ντιπάρτμεντ.
    1919 - Η ημερήσια εφημερίδα «Καθημερινή» εκδίδεται στην Αθήνα.

© 2002-2019 MEDIA2DAY