ΕΙΔΗΣΕΙΣΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Φρίκη: Την στραγγάλισε και την έθαψε στο χωράφι του

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις σχετικά με την εξαφάνιση της 37χρονης από την Κυριακή από το Βελβεντό Κοζάνης.

Πηγή: Real.gr
Φρίκη: Την στραγγάλισε και την έθαψε στο χωράφι του

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις σχετικά με την εξαφάνιση της 37χρονης από την Κυριακή από το Βελβεντό Κοζάνης. Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγη ώρα εντοπίστηκε σε χωράφι της περιοχής η σορός που σύμφωνα με τις αρχές ανήκει στην εξαφανισμένη γυναίκα.

Ωστόσο οι αστυνομικοί της περιοχής βρέθηκαν μπροστά σε μια οικογενειακή τραγωδία με δραματική εξέλιξη. Πληροφορίες του enikos.gr αναφέρουν ότι ο άνδρας της 37χρονης έχει ομολογήσει ότι σκότωσε τη γυναίκα το περασμένο Σαββάτο στο σπίτι τους.

Ο λόγος, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, είναι το γεγονός πως η 37χρονη επιθυμούσε να χωρίσουν όμως ο δράστης τυφλωμένος από τη μανία του την έπνιξε με τα χέρια του και δεν δίστασε να μεταφέρει τη σορό στο χωράφι του όπου και την έθαψε σε βάθος μικρότερο του ενός μέτρου.

Όλες αυτές τις ημέρες ο δράστης υποστήριζε στις αρχές ότι η γυναίκα του τον είχε εγκαταλείψει για να φύγει με τον εραστή της όμως μετά τον εντοπισμό της σορού «έσπασε» και ομολόγησε ότι σκότωσε την 37χρονη των τριών παιδιών τους.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν στο enikos.gr ότι ο δράστης φόρτωσε το άψυχο κορμί της 37χρονης στο αγροτικό τους όχημα το βράδυ του Σαββάτου και τη μετέφερε στο χωράφι όπου την έθαψε. Σε μια προσπάθεια να καλύψει τα ίχνη του όργωσε το χωράφι για να μην φαίνεται ότι είχε ανοίξει τρυπά για να βάλει το πτώμα.

Την επόμενη ημέρα δήλωσε την εξαφάνιση της στο τοπικό αστυνομικό τμήμα και σήμερα λύθηκε το μυστήριο της «εξαφάνισης».

Παρά το γεγονός ότι ο δράστης ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη του οι ίδιες πηγές αναφέρουν στον enikos.gr πως παραμένει ψυχρός και δεν δείχνει να έχει μετανιώσει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Δεν ξέρει τη δύναμή του αυτός που δεν έχει γνωρίσει δυσκολίες."

Ben Johnson, 1572-1637, Άγγλος ουμανιστής & ποιητής

  • 1773 – Ο Τζέιμς Κουκ, με τα πλοία Resolution και Adventure, γίνεται ο πρώτος καπετάνιος που διασχίζει τον Ανταρκτικό Κύκλο.
    1819 – Ο Σιμόν Μπολιβάρ εξαγγέλλει την ίδρυση της Μεγάλης Κολομβίας.
    1929 – O Ποπάι κάνει την πρώτη του εμφάνιση στον κινηματογράφο.
    1946 – Το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ πραγματοποιεί την πρώτη του συνεδρίαση.
    1991 – Αρχίζει ο Πόλεμος του Κόλπου, με αεροπορικές επιδρομές συμμαχικών και αμερικανικών αεροπλάνων κατά του Ιράκ.

© 2002-2020 MEDIA2DAY