ΕΙΔΗΣΕΙΣΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Καρασμάνης: Ενημερώθηκα αργά το βράδυ της Πέμπτης...

Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης μίλησε στον realfm 97,8 και την εκπομπή των Άκη Παυλόπουλου και Μάνου Νιφλή, για την ενδεχόμενη κυβερνητική εμπλοκή με την υπογραφή στο νομοσχέδιο για τον αγροτουρισμό.

Καρασμάνης: Ενημερώθηκα αργά το βράδυ της Πέμπτης...

Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Γιώργος Καρασμάνης, μίλησε στον realfm 97,8 και την εκπομπή των Άκη Παυλόπουλου και Μάνου Νιφλή, για την ενδεχόμενη κυβερνητική εμπλοκή με την υπογραφή στο νομοσχέδιο για τον αγροτουρισμό.

Απάντηση στα σενάρια για κυβερνητική εμπλοκή έδωσε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Γιώργος Καρασμάνης.

Από τη μία πλευρά διαψεύδει οποιαδήποτε αντίθεσή του ή ενδοκυβερνητική κόντρα, όμως επισημαίνει ότι το νομοσχέδιο ήρθε πολύ αργά και δεν έχει προλάβει να το μελετήσει.

«Δεν υπάρχει θέμα. Δεν ειπώθηκε καν από μένα ότι δεν υπογράφω. Δεν είμαι εναντίον του νομοσχεδίου. Αντιθέτως το νομοσχέδιο αυτό έχει αναπτυξιακό χαρακτήρα. Απλώς μας το έστειλαν την Πέμπτη αργά το βράδυ από το υπουργείο Τουρισμού και ζήτησα λίγο χρόνο για να το μελετήσω».

«Φυσικά και θα υπογράψω. Θα λύσουμε αυτά τα προβλήματα που αλληλεπικαλύπτει η μία διάταξη του υπουργείου Τουρισμού, το υφιστάμενο νομοθετικό πλαίσιο», συνέχισε.

«Δεν υπάρχει καμία απολύτως εμπλοκή. Υπάρχουν κάποιες διαφοροποιήσεις στα δύο νομοσχέδια. Π.χ. έχουμε διαφορά στον τρόπο που χορηγούμε το αγροτικό σήμα. Υπάρχει ήδη νομοθετικό πλαίσιο που διέπει αυτό το καθεστώς. Δεν υπάρχει καμία αντίθεση.

Είναι σημαντικό το νομοσχέδιο. Απλώς υπάρχουν κάποιες μικροδιαφοροποιήσεις. Θέλουμε ένα εύλογο χρονικό διάστημα να τις δούμε», πρόσθεσε.

«Σε μένα ήρθε το νομοσχέδιο αργά το βράδυ της Πέμπτης. Δεν είχα καμία άλλη εμπλοκή σε αυτό, καμία άλλη πληροφόρηση. Δεν μου εστάλη τίποτα, δεν με ενημέρωσε κανείς», είπε επίσης.

Ακούστε τι είπε ο κ. Γ. Καρασμάνης στον realfm 97.8

ΠΗΓΗ: enikos.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"O άνθρωπος που έπαψε να φοβάται, έπαψε να νοιάζεται."

Francis H. Bradley, 1846-1924, Άγγλος φιλόσοφος

  • 1981 - Η ΙΒΜ παρουσιάζει τον πρώτο προσωπικό ηλεκτρονικό υπολογιστή (PC).
    2000 - Βυθίζεται αύτανδρο στη Βόρεια Θάλασσα το ρωσικό πυρηνοκίνητο υποβρύχιο Κουρσκ.

© 2002-2020 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2