ΕΙΔΗΣΕΙΣΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Λάρισα: Αποκλεισμός του ΠΑΘΕ από αγρότες

Οι διαμαρτυρόμενοι βρίσκονται επί του οδοστρώματος και φωνάζουν συνθήματα διαμαρτυρίας, ενώ η κυκλοφορία έχει διακοπεί και διεξάγεται από παραδρόμους.

Λάρισα: Αποκλεισμός του ΠΑΘΕ από αγρότες

Τον ΠΑΘΕ, στο ύψος του κόμβου της Νίκαιας, έχουν κλείσει, από περίπου τη μία το μεσημέρι, εκατοντάδες αγρότες αλλά και εργαζόμενοι άλλων επαγγελματικών χώρων, του οποίους οι αστυνομικές δυνάμεις άφησαν να ανεβούν στο οδόστρωμα της εθνικής οδού, χωρίς να επιχειρήσουν να τους σταματήσουν.

Οι διαμαρτυρόμενοι βρίσκονται επί του οδοστρώματος και φωνάζουν συνθήματα διαμαρτυρίας, ενώ η κυκλοφορία έχει διακοπεί και διεξάγεται από παραδρόμους.

Οι αγρότες συμμετείχαν το πρωί στο συλλαλητήριο που οργάνωσε το Εργατικό Κέντρο Λάρισας και επέλεξαν στη συνέχεια να μην κάνουν πορεία εντός της πόλης. Μαζί με άλλους συμμετέχοντες - και με λεωφορεία που έθεσε στη διάθεσή τους το Εργατικό Κέντρο - πήγαν στο ύψος του κόμβου της Νίκαιας, προκειμένου να συμμετάσχουν στη διαμαρτυρία.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ - ΜΠΕ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
SPONSORED LINKS

"Ζει κανείς μονάχα μια φορά και, για τον τρόπο που ζω εγώ, μια φορά είναι αρκετή."

Frank Sinatra

 • 610 - Ο Ηράκλειος φτάνει με πλοίο από την Αφρική στην Κωνσταντινούπολη και ανατρέπει τον Βυζαντινό Αυτοκράτορα Φωκά.
  1883 - Ξεκινά για το παρθενικό του ταξίδι το θρυλικό τρένο Οριάν Εξπρές.
  1908 - Φονεύεται στο χωριό Ράκοβο Φλώρινας ο οπλαρχηγός του Μακεδονικού αγώνα Παύλος Ρακοβίτης.
  1916 -Ολοκληρώνεται η Ιταλική κατοχή στη Βόρειο Ήπειρο.
  1919 - Απελευθέρωση της Ξάνθης από τον Ελληνικό Στρατό (ΙΧ Μεραρχία).
  1943 - Σε τρίωρη ομιλία του μπροστά σε συγκέντρωση των Γερμανών τοποτηρητών στο κατεχόμενο Πόζναν, ο Χάινριχ Χίμλερ περιγράφει την εξολόθρευση των Εβραίων με λεπτομέρεια. Η ομιλία αυτή μαγνητοσκοπήθηκε και σώζεται μέχρι σήμερα. Στη δίκη της Νυρεμβέργης αποτέλεσε σημαντικότατο αποδεικτικό στοιχείο για τα εγκλήματα των εθνικοσοσιαλιστών.
  1944 - Η Ιταλική Φρουρά της Σάμου παραδίδεται στο διοικητή του Ιερού Λόχου, συνταγματάρχη Χριστόδουλο Τσιγάντε.
  1957 - Οι Σοβιετικοί εκτοξεύουν τον πρώτο τεχνητό δορυφόρο, τον Σπούτνικ 1.
  2005 - Επίσημη έναρξη των διαπραγματεύσεων ένταξης της Τουρκίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
  2009 - Νίκη του ΠΑΣΟΚ με 10,5 μονάδες διαφορά και 160 έδρες «έβγαλε» η κάλπη. Πεντακομματική Βουλή με ΠΑΣΟΚ 43,92%, Νέα Δημοκρατία 33,48% 91, Κ.Κ.Ε. 7,54% 21, ΛΑ.Ο.Σ 5,63% 15 και ΣΥ.ΡΙΖ.Α. 4,60% 13 να την αποτελούν. Την επόμενη μέρα ο Γιώργος Παπανδρέου ορκίστηκε πρωθυπουργός.

© 2002-2021 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2