ΕΠΙΘΥΜΙΕΣΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

5 χρήσιμες εφαρμογές για σπιτικά μαστορέματα

Μεζούρα, μοιρογνωμόνιο, πληροφορίες για επισκευές. Τι να τα κάνεις τα εργαλεία μάστορα, αν έχεις αυτές τις εφαρμογές;

5 χρήσιμες εφαρμογές για σπιτικά μαστορέματα

WikiHow (Android, iOS: Δωρεάν)

Ξεκινάμε από τα βασικά. Ένας πλήρης κατάλογος με «πώς να» κάνετε τα πάντα για το σπίτι, τον κήπο και οτιδήποτε μαστόρεμα σκεφτείτε. To Wikihow τα έχει όλα, ενώ προσφέρει εύκολη αναζήτηση ανά κατηγορία για να μην πελαγώσετε.

iHandy Level (Android, iOS: Δωρεάν)

Ίσως η καλύτερη εφαρμογή για αλφάδι. Απλή, εύκολη στη χρήση και άκρως χρήσιμη για να τσεκάρετε αν έχετε βάλει ίσια κάποιον πίνακα, την τηλεόραση ή κάποιο έπιπλο.

iHandy Carpenter (iOS: 2,29€)

Τα έχει όλα και συμφέρει. Πέντε επαγγελματικά εργαλεία σε ένα: νήμα στάθμης για τους τοίχους, αλφάδι για τις επιφάνειες, αλφάδι με φουσκάλα όπως ακριβώς αυτά που υπάρχουν στα ξυλουργεία (αλλά πιο ωραίο), μοιρογνωμόνιο για γωνίες από 0 έως 180 μοίρες και χάρακας. Με την κατάλληλη ρύθμιση, το νήμα στάθμης και ο χάρακας μπορούν να «διαβάσουν» τις γωνίες που τραβάτε με την κάμερα.

Pitch Gauge (Android, iOS: Δωρεάν)

Εξαιρετική εφαρμογή με εξειδίκευση στις στέγες. Με το Pitch Gauge μπορείτε να υπολογίσετε την κλίση αλλά και το εμβαδόν της στέγης σας χάρη στους ειδικούς ανιχνευτές κλίσης, την κάμερα, αλλά και την ενσωματωμένη αριθμομηχανή.

Ruler (Android: Δωρεάν ή 1,39€) 

Τόσο απλή, τόσο χρήσιμη. Αυτή η εφαρμογή σας βοηθά να μετρήσετε το μήκος σε εκατοστά, ίντσες, μέτρα κ.α. με τη βοήθεια της κάμερας, «τραβώντας» με το κινητό σας την επιφάνεια που θέλετε να μετρήσετε. Η PRO έκδοση περιλαμβάνει περισσότερες λειτουργίες, όπως αποθήκευση των αποτελεσμάτων και επεξεργασία τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Πρέπει να εμπιστεύεσαι και να πιστεύεις τους ανθρώπους, αλλιώς η ζωή γίνεται ανυπόφορη."

Άντον Τσέχωφ, 1860-1904, Ρώσος συγγραφέας

  • 1895 - Αρχίζουν οι μεγάλες σφαγές των Αρμενίων στη Κωνσταντινούπολη και γενικότερα στη Τουρκία
    1914 - Ενώ μαίνεται ο Α' Παγκόσμιος Πόλεμος, οι γερμανικές δυνάμεις νικούν τους Ρώσους στη μάχη του Σταλουπόνεν

© 2002-2019 MEDIA2DAY