ΕΠΙΘΥΜΙΕΣΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Πέντε value for money Bluetooth ακουστικά

Πολύ καλός ήχος, μεγάλη αυτονομία, κομψός σχεδιασμός και καλές τιμές. Προτείνουμε πέντε Bluetooth ακουστικά που αξίζουν τα λεφτά τους.

Πέντε value for money Bluetooth ακουστικά

Τα συνδέετε μέσω Bluetooth με τη συσκευή σας και… ξεγνοιάζετε. Τα «ασύρματα» ακούστικα (σε εισαγωγικά μιας και έχουν ένα καλώδιο που τα ενώνει μεταξύ τους) είναι άκρως χρηστικά για μουσική αλλά και ομιλία χωρίς τη… δέσμευση του καλωδίου που τα συνδέει με το smartphone ή το tablet.

Και παρακάτω έχουμε πέντε τίμιες αγορές για να πάρετε το δικό σας ζευγάρι.

Huawei ΑΜ61 Sport Bluetooth Headphones Lite

Τιμή: 25€ 

Τα άκρως οικονομικά ακουστικά της Huawei υποστηρίζουν Bluetooth V4.1, είναι άνετα στα αυτιά, συνδέονται αμέσως και έχουν καλή εμβέλεια. Η μπαταρία τους διαρκεί περίπου 11 ώρες με φόρτιση περίπου μισής.

Xiaomi Mi Sport Bluetooth

Τιμή: 26€ 

Ό,τι πρέπει για το γυμναστήριο λόγω σχήματος που «κουμπώνει» στα αυτιά, αυτό το σετ ακουστικών της Xiaomi βγάζει κρυστάλλινο ήχο και ωραία μπάσα. Τα ακουστικά είναι αδιάβροχα, και μπορούν να προσφέρουν έως και 7 ώρες χρήσης, αναλόγως την ένταση.

Anker Soundbuds Slim +

Τιμή: 38€ 

Με ανθεκτική αλλά πολύ ελαφριά κατασκευή και αδιάβροχο σχεδιασμό, τα ακουστικά της Anker βγάζουν πολύ καλό ήχο, ικανοποιητικό μπάσο, άμεση σύνδεση και πολύ καλή αυτονομία – μέχρι και επτά ώρες με 1,5 ώρα φόρτισης.

Xiaomi Sport Mini

Τιμή: 39€ 
Μικρά και κομψά, προσφέρουν έως και 4 ώρες χρήσης και 200 ώρες αναμονής, ενώ είναι αδιάβροχα και αρκετά ελαφριά. Συνδέονται με έως και δύο συσκευές ταυτόχρονα και διαθέτουν πεντακάθαρο ήχο.

Jabra Halo Smart

Τιμή: 40€

Ελαφριά, με άριστη συνδεσιμότητα, τα ακουστικά αυτά είναι ό,τι πρέπει για συνομιλίες αλλά και για μουσική και ραδιόφωνο. Το περιλαίμιο τους είναι αρκετά ξεκούραστο, και η μπαταρία τους διαρκεί μέχρι και 17 ώρες με φόρτιση περίπου 2 ωρών.

Ν. Γ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

σχετικά άρθρα

"Ο ιδεαλιστής περπατά στις μύτες των ποδιών του, ο υλιστής στις φτέρνες του."

Malcolm de Chazal, Φιλόσοφος

  • 480 π.Χ. – Ναυμαχία του Αρτεμισίου: Ο ενωμένος ελληνικός στόλος υπό το Σπαρτιάτη ναύαρχο Ευρυβιάδη εξαναγκάζει σε υποχώρηση τον περσικό στόλο στο ακρωτήριο Αρτεμίσιο της Βόρειας Εύβοιας.
    1933 - Στην Ινδία αποφυλακίζεται κάτισχνος μετά από 8 ημέρες απεργίας πείνας ο Μαχάτμα Γκάντι, ο οποίος είχε ξεκινήσει την απεργία, διαμαρτυρόμενος για τη νέα σύλληψή του από τις βρετανικές αρχές.
    1939 - Υπογραφή Συμφώνου μη Επίθεσης μεταξύ Γερμανίας και Σοβιετικής Ένωσης.

© 2002-2019 MEDIA2DAY