ΕΠΙΘΥΜΙΕΣΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Advertorial

COSMOTE: Έως 100% περισσότερα MB στα νέα προγράμματα κινητής για τις επιχειρήσεις

Mails, αναφορές, social media, εταιρικές κλήσεις και πάσης φύσεως υποχρεώσεις και δραστηριότητες αδειάζουν τα διαθέσιμα ΜΒ και τον χρόνο ομιλίας σου πολύ γρήγορα; Η COSMOTE έχει τη λύση.

COSMOTE: Έως 100% περισσότερα MB στα νέα προγράμματα κινητής για τις επιχειρήσεις

Αν έχετε επιχειρήση, γνωρίζετε πολύ καλά πως οι καθημερινές ανάγκες για επικοινωνία και πρόσβαση στο Internet είναι τόσες, που δύσκολα θα καταφέρετε να μην ξεφύγετε από τη δωρεάν χρήση του παγίου. Με ό,τι φυσικά αυτό συνεπάγεται για την τσέπη σας.

Η COSMOTE, βλέποντας τη συνεχώς αυξανόμενη κίνηση δεδομένων από επαγγελματίες στο δίκτυό της – πενταπλάσια σε σχέση με παρελθόντα έτη – εμπλουτίζει τις παροχές στα νέα προγράμματα COSMOTE Business Mobile.

Τι κερδίζετε από αυτά; Από πολλά, έως και διπλάσια ΜΒ για χρήση Ίντερνετ μέσω κινητού,  μέχρι απεριόριστο χρόνο ομιλίας προς όλα τα εθνικά δίκτυα.

Συνολικά πέντε επιλογές ανοίγονται μπροστά στον επιχειρηματία που θέλει να μιλά περισσότερο και να «κατεβάζει» περισσότερα: τα προγράμματα Small, Medium, Large, Gold & Platinum προσφέρουν έως 30GB Internet, έως απεριόριστο χρόνο ομιλίας προς όλα τα εθνικά δίκτυα και την ΕΕ, έως 1.000 λεπτά προς διεθνή δίκτυα σταθερής και κινητής, καθώς και δωρεάν χρήση περιαγωγής σε χώρες εκτός Ε.Ε., μέσω της υπηρεσίας COSMOTE Travel  Pass. Πάντα με την εγγύηση του μεγαλύτερου δικτύου 4G και 4G+ στη χώρα * (με πληθυσμιακή κάλυψη πάνω από 98% και 94% αντίστοιχα). Θέλετε κι άλλο; Σημειώστε και αυτό: Τα νέα προγράμματα της εταιρείας προσφέρουν ακόμα περισσότερο χρόνο ομιλίας προς διεθνή δίκτυα 35 χωρών, γιατί πολλές ελληνικές επιχειρήσεις έχουν ή χρειάζονται μεγαλύτερη εξωστρέφεια. 

Από τη στιγμή μάλιστα που θα ενεργοποιήσετε οποιοδήποτε πρόγραμμα συμβολαίου COSMOTE Business Mobile, παίρνετε δωρεάν ** την υπηρεσία COSMOTE Mobile Security, για ενισχυμένη προστασία του κινητού και των αρχείων σας, χωρίς να σπαταλάτε χρόνο για εγκατάσταση εφαρμογών ασφαλείας αμφιβόλου ποιότητας.

Δείτε εδώ περισσότερες πληροφορίες για τα προγράμματα και το κόστος τους. 

*   Η πληθυσμιακή κάλυψη αφορά σε Κάλυψη Εξωτερικών Χώρων (Outdoor Population Coverage).

**   Η υπηρεσία στα νέα προγράμματα παρέχεται: ΔΩΡΕΑΝ για όλη την διάρκεια συμβολαίου στα προγράμματα COSMOTE Business Mobile Large, Gold, Platinum. 2 Μήνες ΔΩΡΕΑΝ + 0,90€ μηνιαία χρέωση μετά την δωρεάν περίοδο, στα προγράμματα COSMOTE Business Mobile Small, Medium.

SPONSORED LINKS

"Να αλλάζεις και να βελτιώνεσαι είναι δυο διαφορετικά πράγματα."

Γερμανική παροιμία

 • 532 — Καταστέλλεται η Στάση του Νίκα.
  1823 — Το Ναύπλιο ορίζεται έδρα της ελληνικής κυβέρνησης.
  1896 — Γίνεται η παρουσίαση της πρώτης μηχανής ακτινών Χ στη Νέα Υόρκη.
  1923 — Η Ελλάδα γίνεται η τελευταία χώρα που υιοθετεί το Γρηγοριανό ημερολόγιο. Τίθεται σε ισχύ την 16η Φεβρουαρίου, η οποία γίνεται η 1η Μαρτίου με το νέο ημερολόγιο.
  1965 — Η Αλίκη Βουγιουκλάκη και ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ παντρεύονται στους Δελφούς.
  1996 — Ο Κώστας Σημίτης εκλέγεται πρωθυπουργός, με 86 έναντι 75 ψήφους του Άκη Τσοχατζόπουλου, στο δεύτερο γύρο της ψηφοφορίας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ.

© 2002-2019 MEDIA2DAY