ΕΠΙΘΥΜΙΕΣΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Σούπερ χρήσιμες εφαρμογές για να βάλεις σε τάξη τη ζωή σου

Παλεύεις να βάλεις την καθημερινότητα και τις υποχρεώσεις σου σε μια τάξη; Ιδού μερικές εφαρμογές που θα σε βοηθήσουν.

Σούπερ χρήσιμες εφαρμογές για να βάλεις σε τάξη τη ζωή σου

Το Mint για να βάλεις σε τάξη τα οικονομικά σου

Λειτουργεί σαν ψηφιακός διαχειριστής των χρημάτων σου και ταξινομεί όλες τις συναλλαγές σου σε κατηγορίες. Με το Mint αποκτάς πλήρη εικόνα για το πού πάνε τα χρήματά σου, μπορείς να βάλεις στόχους για οικονομία και να ελέγχεις οτιδήποτε έχει να κάνει με τους τραπεζικούς σου λογαριασμούς.

IphoneAndroid

Το Evernote για να κρατάς σημειώσεις

Απλό, εύχρηστο και χρήσιμο, το Evernote ξεκίνησε ως ένα απλό σημειωματάριο για να εξελιχθεί σε μια εφαρμογή με ειδοποιήσεις, φωτογραφίες για τις σημειώσεις που προσθέτεις, ηχογράφηση, σκιτσάρισμα διαγραμμάτων και πολλά πολλά ακόμα. Το Plus προσφέρει ακόμα περισσότερες λειτουργίες έναντι αντιτίμου.

Iphone - Android

Το Any.do για το κλασικό «τικάρισμα»

Αν νιώθετε την ανάγκη να διαγράψετε με στυλό τα to do σου, αυτή η εφαρμογή θα την ικανοποιήσει α λα ψηφιακά. Κάθε φορά που ξεμπερδεύεις με κάποια υποχρέωση/αγγαρεία απλά κουνάτε το κινητό και εξαφανίζεται ή κάνετε swipe και διαγράφεται με γραμμή.

IphoneAndroid

Το LastPass για να μη ξεχνάς τους κωδικούς σου

Έχεις γραφτεί σε ένα κάρο σελίδες/εφαρμογές και δε θυμάσαι πού μπαίνει τι; Αυτή η εφαρμογή αποθηκεύει όλους τους κωδικούς σου χρησιμοποιώντας μόνο έναν κωδικό. Προφανώς και θα πρέπει να τον θυμάσαι, ένας είναι.

IphoneAndroid

Το How to Cook Everything για να μαγειρέψεις τα πάντα

Το ψυγείο σου έχει τρόφιμα που δεν έχεις ιδέα πώς να μαγειρέψεις; Μην το ψάχνεις για ώρες στο google, αυτή η εφαρμογή σου βρίσκει συνταγές για οτιδήποτε πρώτη ύλη έχεις. Κοτόπουλο και ρύζι; Κιμάς και μπρόκολο; Η βάση δεδομένων είναι τεράστια. Κοστίζει 11€.

Iphone

Το My Fitness Pal για οτιδήποτε έχει να κάνει με την άσκησή σου

Αν θες να χάσεις βάρος ή να προσέχεις γενικά τι τρως, αυτή η εφαρμογή σε καλύπτει πλήρως. Έχει τεράστια βάση δεδομένων με τρόφιμα και πληροφορίες για το καθένα, ένα εύκολο σύστημα για να καταχωρείς τα γεύματα της ημέρας, εργαλεία για να φτιάχνεις δικές σου συνταγές, καταχώρηση προπονήσεων και στόχων και ένα σωρό ακόμα.

Iphone - Android

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Τίποτα δεν κάνει έναν άνθρωπο τόσο ξεπερασμένο όσο το να επικρίνει τη νεότερη γενιά."

Adlai Stevenson, 1900-1965, Αμερικανός πολιτικός

  • 1656 - Η Αγγλία και η Γαλλία υπογράφουν ειρηνευτική συμφωνία.
    1789 - Ιδρύεται το αμερικανικό Στέιτ Ντιπάρτμεντ.
    1919 - Η ημερήσια εφημερίδα «Καθημερινή» εκδίδεται στην Αθήνα.

© 2002-2019 MEDIA2DAY