ΕΠΙΘΥΜΙΕΣΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Οι καλύτεροι ασύρματοι εκτυπωτές έως 50€

Inkjet, ασύρματοι, πρακτικοί και οικονομικοί. Οι καλύτεροι εκτυπωτές για το σπίτι σου μέχρι 50-κάτι ευρώ.

Οι καλύτεροι ασύρματοι εκτυπωτές έως 50€

Η ασύρματη τεχνολογία γενικά, λύνει χέρια. Ειδικά στον τομέα των εκτυπωτών, λύνει χέρια και μας γλιτώνει από την ταλαιπωρία των καλωδίων σύνδεσης. Μάλιστα αρκετοί εκτυπωτές πλέον προσφέρουν λειτουργίες εύκολης εκτύπωσης από κινητά ή tablet.

Είδες ένα έγγραφο ή μια φωτογραφία κάτι στο smartphone σου και θέλεις να την εκτυπώσεις; Με το πάτημα ενός κουμπιού και την κατάλληλη εφαρμογή της εκάστοτε εταιρείας η επιθυμία σου… εκτυπώνεται.

Παρακάτω συγκεντρώσαμε πέντε κορυφαία – για την τιμή τους –  Inkjet και ασύρματα πολυμηχανήματα, τα οποία ελάχιστα ξεπερνούν το φράγμα των 50€.

Canon Pixma MX495

Τιμή: 49€ σε προσφορά  

 

Προσφέρει εύκολη χρήση των λειτουργιών εκτύπωσης, αντιγραφής, σάρωσης και FAX από πολλές συσκευές (smartphone, tablet κ.α.), ενώ διαθέτει κομψή σχεδίαση με ελάχιστες απαιτήσεις σε χώρο (435 x 295 x 189mm), ώστε να μπορεί να τοποθετηθεί εύκολα σε οποιοδήποτε περιβάλλον. Διαθέτει επίσης αυτόματο feed στο σκάνερ, ήτοι μπορείτε να σκανάρετε ή να φωτοτυπήσετε ένα έγγραφο πολλών σελίδων χωρίς άνοιξε/κλείσε στο καπάκι του.

HP Deskjet 2630 AIO

Τιμή: 49€ Συνδέεται εύκολα με το smartphone, το tablet ή το φορητό υπολογιστή, προσφέρει λειτουργία εκτύπωσης, αντιγραφής/φωτοτυπίας και σάρωσης και αρκετά compact διαστάσεις - 425 x 304 x 149mm. Σε αντίθεση με το παραπάνω πολυμηχάνημα της Canon δεν προσφέρει λειτουργία δεν έχει FAX και αυτόματο τροφοδότη χαρτιών (feed).

Canon Inkjet PIXMA MG3050

Τιμή: 49€Ακόμα μια οικονομική λύση, ο εκτυπωτής της Canon προσφέρει λειτουργίες εκτύπωσης, αντιγραφής και σάρωσης, ενώ συνδέεται εύκολα και γρήγορα με tablet, smartphone και laptop μέσω του λειτουργικού Canon Print. Οι διαστάσεις του είναι αρκετά compact 43X30X15, ενώ δεν διαθέτει λειτουργίες FAX και Feed.

Canon Inkjet PIXMA MX495

Τιμή: 43€Μοντέρνο πολυμηχάνημα που περιλαμβάνει εκτυπωτή inkjet, scanner, έγχρωμο φωτοτυπικό και FAX και λειτουργίες κοινής χρήσης από πολλές διαφορετικές συσκευές, όπως smartphone και tablet, μέσω του PIXMA Cloud Link.

Epson Inkjet WF 2750DWF

Τιμή: 54,90€ σε προσφοράΞεφεύγει ελάχιστα σε τιμή, όμως αξίζει τα έξτρα ευρώ μιας και πρόκειται για πολυμηχάνημα που αγγίζει τα όρια του home office ή small business: διαθέτει λειτουργίες εκτύπωσης, αντιγραφής, σάρωσης και FAX, εκτύπωση από smartphone/tablet/laptop, τέσσερα ξεχωριστά μελάνια και εκτύπωση διπλής όψης.

N. Γ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Διαθέτω το δώρο της παρατηρητικότητας που ονομάζεται κυνισμός από κάποιους που το στερούνται."

Τζωρτζ Μπέρναρντ Σω

  • 1869 - Ο Χρυσός του Ρήνου, πρώτο μέρος της τετραλογίας του Δαχτυλιδιού των Νιμπελούνγκεν του Ρίχαρντ Βάγκνερ, παρουσιάζεται για πρώτη φορά, στο Μόναχο.

    1908 - Αναγνωρίζεται η ανεξαρτησία της Βουλγαρίας.

© 2002-2019 MEDIA2DAY