ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗHOBBIES

Fortnite: Όσα πρέπει να ξέρεις για την season 6

Κατοικίδια, νυχτερίδες, τσεκούρια και – ίσως – αράχνες στο νέο battle pass του δημοφιλούς online game.

Fortnite: Όσα πρέπει να ξέρεις για την season 6

Η νέα season του Fortnite έσκασε σαν θύελλα – χα!- σήμερα στους εκατομμύρια χρήστες που περίμεναν πώς και πώς την άφιξή της.

Αν στο άκουσμα της λέξης Fornite γίνεστε ολίγον Βιεϊρίνια, τότε κάντε κλικ εδώΑφού… επιμορφωθείτε. Συνεχίστε να διαβάζετε για όλες τις νέες προσθήκες που φέρνει η έκτη season.

Το νέο battle pass

Επίκεντρο της νέας season είναι – προφανώς- το νέο battle pass. Κάθε περίπου 10 εβδομάδες η Epic Games κυκλοφορεί ένα νέο battle pass, το οποίο στοιχίζει περί τα 10 δολάρια και περιλαμβάνει ένα ελκυστικό πακέτο με skins, gliders, pickaxes και άλλα… καλούδια. Δεν τα έχετε όλα μονομιάς όμως: θα πρέπει να συμμετέχετε σε challenges και να τα περάσετε, και μόνο όταν φτάσετε στο Tier (επίπεδο) 100 θα μπορέσετε να τα καρπωθείτε. Σε κάθε περίπτωση βέβαια μπορείτε απλά να πληρώσετε και να ανεβείτε αυτόματα level.

Κάπως πρέπει να βγάλει τα προς το ζην και ο CEO της Epic.

H θεματική της νέας season

Κάθε season έχει ένα κεντρικό θέμα, το οποίο εξελίσσεται σιγά σιγά και αποκαλύπτεται μέσα στο παιχνίδι. Από τις πρώτες εικόνες, η νέα σεζόν φαίνεται κάπως… “spooky”. Ένας Κύβος κάνει ένα νησί να επιπλέει στον… αέρα σε μια μωβ δίνη ενώ εμφανίζεται ένα νέο στοιχειωμένο κάστρο εμφανίζεται στο Haunted Hills.Αλλαγές στον χάρτη

Σε κάθε σεζόν γίνονται αλλαγές στους χάρτες, και η season 6 δεν αποτελεί εξαίρεση. Ο νέος χάρτης, λοιπόν, είναι αυτός εδώ:Από τον χάρτη ξεχωρίζουν το κάστρο που προαναφέραμε:Και το ιπτάμενο αυτό νησάκι το οποίο λογικά θα αποτελέσει τόπο για εναέριες μάχες:Επίσης αλλαγές έχουν γίνει στο Wailing Woods με νέα δωμάτια, μυστικά υπόγεια και νέα σπίτια, ενώ η hero mansion και η villain base υπάρχουν ακόμα, όμως σιγά σιγά σαπίζουν.

Νέα κατοικίδια, skins, gliders και λοιπά

Η ολοκαίνουργια προσθήκη στη νέα season είναι τα pets, όπως ακριβώς είχαν προστεθεί τα παιχνίδια στην προηγουμενη. Κάποια από αυτά είναι ο σκύλος Bonsey (Tier 12), ο δράκος Scales (Tier 43) και  ο Camo ο Χαμαιλέοντας.

Στα skins βρίσκουμε τον DJ Yonder (Tier 1), την Calamity (Tier 1), ένα γυναικείο skin το οποίο ξεκλειδώνει επιπλέον ενδυμασίες σε έξι Tiers, μια βερσιόν της Κοκκινοσκουφίτσας που ονομάζεται Fable (Tier 47) και πολλά, πολλά ακόμα

Νέα Gliders προστίθεται στη νέα σεζόν, όπως αυτό το Picnic:Και αυτό το Covered Crusader:Στα Contrails, βρίσκουμε ωραιότατες εξατμίσεις (Tier 19):Αλλά και… νυχτερίδες (είπαμε, είναι spooky η φάση):Στα Axes, υπάρχει ένα νέο Smash Up (Tier 15):Και ένα ωραιότατο Guiding Glow (Free Tier 30):Τέλος, η νέα season διαθέτει music packs για το παιχνίδι, τα οποία μπορείτε να δοκιμάσετε από τη στιγμή που θα τα ξεκλειδώσετε και μόνο. Όχι και άσχημα.

Πηγή + φωτογραφίες: Forbes

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Αυτό που θεωρούμε τάξη είναι η επικρατούσα μορφή χάους."

Kerry Thornley

  • 1964 - Ανεξαρτησία της Μάλτας από το Ηνωμένο Βασίλειο.

    1991 - Ανεξαρτησία της Αρμενίας από την ΕΣΣΔ.

© 2002-2019 MEDIA2DAY