ΕΠΙΘΥΜΙΕΣΜΟΔΑ

Η πρώτη καμπάνια μόδας με αληθινές γυναίκες με ατέλειες

Τα μοντέλα της Boohoo φωτογραφίζονται με όλες τις μεγαλειώδεις τους ατέλειες, για πρώτη φορά χωρίς Photoshop, και κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

Η πρώτη καμπάνια μόδας με αληθινές γυναίκες με ατέλειες

Ένα περιοδικό να έχεις ξεφυλλίσει στη ζωή σου, μία διαφήμιση να έχεις δει στην τηλεόραση, και σίγουρα έχεις αισθανθεί έστω και λίγη ζήλια για τα τέλεια σώματα, τις ιδανικές αναλογίες και το λαμπερό δέρμα που βλέπεις και δεν έχεις.

Μην τσιμπάς. Για το αψεγάδιαστο αποτέλεσμα ευθύνεται αποκλειστικά το Photoshop, που έχει τη δυνατότητα να σβήνει την ακμή, να διορθώνει τις ραγάδες, να εξαφανίζει τα ψωμάκια και την κυτταρίτιδα, και να σμιλεύει τις γραμμές που περισσεύουν.

Τώρα, για πρώτη φορά, η σχεδιαστική εταιρεία Boohoo έρχεται να πει σε όλους μας αυτό που μάλλον ήδη ξέρουμε: Τα μοντέλα δεν είναι ημίθεοι, δεν είναι γεννιούνται με δέρμα καλύτερο από το δικό σου, ούτε με μπούτια ίσα με τον καρπό σου. Για να το αποδείξουν, πόσταραν φωτογραφίες μοντέλων με τις ραγάδες και την κυτταρίτιδά τους. Και το internet το εκτίμησε δεόντως.

Πηγή: Bored Panda

SPONSORED LINKS

"1792 - Γαλλική Επανάσταση: Η Εθνική Συνέλευση (Convention Nationale), η οποία είχε αναδειχθεί με καθολική ψηφοφορία, κατάργησε την μοναρχία. Ο Λουδοβίκος ΙΣΤ΄ και η οικογένειά του φυλακίστηκαν.
1934 - Γέννηση του Λέοναρντ Κόεν, Καναδός τραγουδιστής, τραγουδοποιός και συγγραφέας
1937 - Πρώτη έκδοση του Χόμπιτ από τον Τόλκιν.
1964 - Ανεξαρτησία της Μάλτας από το Ηνωμένο Βασίλειο.
1981 - Το Ηνωμένο Βασίλειο δίνει πλήρη ανεξαρτησία στο Μπελίζε
1991 - Ανεξαρτησία της Αρμενίας από την ΕΣΣΔ."

Φρήντριχ Νίτσε, 1844-1900, Γερμανός φιλόσοφος

  • Τα όνειρα είναι η ρίζα της μεταφυσικής, η πηγή της ιδέας ότι ψυχή και σώμα είναι ξεχωριστά.

© 2002-2018 MEDIA2DAY