ΕΠΙΘΥΜΙΕΣΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Suzuki Hybrid: Απίστευτη οικονομία

Η γκάμα Suzuki Hybrid αγαπά το περιβάλλον και προσφέρει ατόφια οδηγική απόλαυση.

Suzuki Hybrid: Απίστευτη οικονομία

Η οικονομία στη χρήση του αυτοκινήτου και η επόμενη ημέρα που αφορά την μεταπώληση, απασχολεί την πλειονότητα των οδηγών που μετράνε και το ένα ευρώ.

Η Suzuki, έπιασε τον σφυγμό της αγοράς και τώρα που βρισκόμαστε στο μεταβατικό στάδιο για την πλήρη επικράτηση της ηλεκτροκίνησης, δημιούργησε τη γκάμα των υβριδικών μοντέλων της, αξιοποιώντας την τεχνογνωσία της και την τελευταία υβριδική τεχνολογία.

 Η ιαπωνική μάρκα που κατασκευάζει δημοφιλή μικρά αυτοκίνητα και SUV, συμβάλει καθοριστικά στις νέες απαιτήσεις της εποχής μας για την προστασία του περιβάλλοντος, λανσάροντας την τεχνολογία Mild Hybrid.Η γκάμα Suzuki Hybrid έχει σαν κύριους άξονες την φιλικότητα προς το περιβάλλον, την ευχαρίστηση της οδήγησης, την χαμηλή κατανάλωση, την εξοικονόμηση χώρου, το χαμηλό βάρος και το  περιορισμένο κόστος χρήσης.

Μέχρι το 2022, η Suzuki θα εισάγει στην γκάμα της, Strong Hybrid, plug in ηλεκτρικά ακόμη και αμιγώς ηλεκτρικά οχήματα, δίνοντας το δικό της στίγμα στη νέα εποχή της ηλεκτροκίνησης και των μηδενικών ρύπων.

Η πρόταση της φίρμας που έχει φανατικούς οπαδούς και στην Ελλάδα είναι το Ignis Hybrid. Η ιδέα βασίζεται στην αξιοποίηση της τεχνολογίας Mild Hybrid. Το σύστημα αποτελείται από μια ενσωματωμένη ηλεκτρογεννήτρια (ISG) και μιας υψηλής απόδοσης μπαταρία ιόντων λιθίου εξαιρετικής ενεργειακής απόδοσης. Πρόκειται για ένα βέλτιστο υβριδικό σύστημα για μικρά αυτοκίνητα, σχεδιασμένα να προσφέρουν όχι μόνο οικονομία στην κατανάλωση των καυσίμων, αλλά επιπλέον εξοικονόμηση χώρου και βέλτιστη κατανομή βάρους.Το Suzuki Ignis 1.2 Dualjet Hybrid 1.2, αποδίδει 90 ίππους και έχει μέση κατανάλωση 4,3 λίτρα/100χλμ. Εκπομπές CO2 98 γραμ./χλμ. Επιτάχυνση 0-100 χλμ./ώρα σε 11,8’’ και τελική ταχύτητα 170 χλμ./ώρα.

Στη λίστα με τα πλεονεκτήματα του ιαπωνικού αυτοκινήτου μήκους 3,7 μ., προστίθενται ο μεγαλύτερος χώρος αποσκευών στη κατηγορία του, το ελαφρύ αμάξωμα, η χαμηλή κατανάλωση, το περιορισμένο κόστος χρήσης, τα χαμηλά τέλη κυκλοφορίας, η χρήση χωρίς περιορισμούς από την ηλεκτρική ενέργεια και η διαρκής λειτουργία της τεχνολογίας Hybrid. Λόγω της μορφής της υβριδικής τεχνολογίας δεν επηρεάζεται η τιμή μεταπώλησης.

Επίσης φέρει και πλούσιο εξοπλισμό. Είναι το μοναδικό στη  κατηγορία του με προβολείς LED, κουμπί εκκίνησης του κινητήρα (Keyless Push Start στην GLX), αυτόματο άνοιγμα των θυρών χωρίς την χρήση του κλειδιού, συρόμενα τα πίσω καθίσματα (εκδόσεις GL+ και GLX). Από 12.190 ευρώ.

Επίσης, είναι το μoναδικό υβριδικό στη κατηγορία, που φέρει σύστημα τετρακίνησης Allgrip Auto. Το Suzuki Ignis 4WD Hybrid, έχει εκπομπές CO2 105 γραμ./χλμ., μέση κατανάλωση καυσίμου 4,6 λίτρα /100 χλμ. Από 13.780 ευρώ. Εγγύηση 7 χρόνια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Το ταλέντο δεν υπάρχει. Ταλέντο είναι να έχεις τη λαχτάρα να κάνεις κάτι."

Jacques Brel

  • 1943 - Πρώτη εκτέλεση στο Στρατόπεδο συγκέντρωσης Χαϊδαρίου. Νεκρός πέφτει από τα πυρά ο έφεδρος υπολοχαγός του Ελληνικού Στρατού Λεβί από τα Ιωάννινα «επειδή αποπειράθηκε να δραπετεύσει την ημέρα της σύλληψής του»

© 2002-2019 MEDIA2DAY