ΕΠΙΘΥΜΙΕΣΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Καινοτομικό υβριδικό SUV

Η Hyundai αποκάλυψε το Vision T Plug-in Hybrid SUV Concept στο AutoMobility 2019 του Λος Άντζελες.

Καινοτομικό υβριδικό SUV

Το Vision T Plug-in Hybrid SUV Concept είναι το έβδομο από μια σειρά concepts του Hyundai Design Center, που εκφράζουν την εξελισσόμενη σχεδιαστική γλώσσα του Sensuous Sportiness της Hyundai.

Το SUV concept έχει ματ-πράσινο εξωτερικό φινίρισμα και τροφοδοτείται από ένα plug-in υβριδικό σύστημα κίνησης που εξασφαλίζει περιορισμένη κατανάλωση και ρύπους.

Με γνώμονα την σχεδιαστική φιλοσοφία Sensuous Sportiness της Hyundai, η σχεδίαση του Vision T περιστρέφεται γύρω από τον δυναμισμό και η νέα πρόταση φιλοδοξεί να είναι στην αιχμή των πιο δυναμικών σχεδιαστικά SUV. Είναι ένα όραμα της νέας σχεδιαστικής κατεύθυνσης των SUVs.Το προφίλ του Vision T, αποπνέει μια συνεχή αίσθηση ταχύτητας και κίνησης προς τα εμπρός έχοντας μήκος 4.610 χιλ., πλάτος 1.938 χιλ., ύψος 1.704 χιλ., ενώ το μεταξόνιό του είναι μεγάλο κι ανέρχεται στα 2.804 χιλ. Η μεγάλη και επίπεδη οροφή σε συνδυασμό με το μακρύ μεταξόνιο και τις μικρές προεξοχές αντανακλούν ένα πολύ δυναμικό χαρακτήρα. Σε αντίθεση με τα ανταγωνιστικά συμπαγή SUV, το Vision T διαθέτει γεωμετρικές γωνίες και αιχμές για να δημιουργήσει μια εντυπωσιακή αντίθεση μεταξύ της κομψής σιλουέτας και της περιρρέουσας γραμμής.

Ξεχωριστή θέση στον σχεδιασμό του, κατέχει η ενεργή γρίλια στη μάσκα του που ανοίγει όταν το όχημα κινείται και κλείνει όταν ακινητοποιείται.

Επιπρόσθετα τα εμπρός LED φώτα, αλλά κι η ενιαία «γραμμή» των πίσω φωτιστικών σωμάτων συμπληρώνουν το πίσω τμήμα, αποτυπώνοντας έτσι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την νέα σχεδιαστική φιλοσοφία της κορεάτικης μάρκας.

Η θύρα υποδοχής της πρίζας βρίσκεται στο πλάι του αμαξώματος και είναι συρόμενη. Κατά τη φόρτιση, ανάβει η ένδειξη Blue Drive και ενεργοποιείται ο ειδικός φωτισμός, υποδεικνύοντας στον οδηγό την κατάσταση φόρτισης των μπαταριών δημιουργώντας μια πλήρη εμφάνιση κύκλου όταν είναι πλήρως φορτισμένη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Το ταλέντο δεν υπάρχει. Ταλέντο είναι να έχεις τη λαχτάρα να κάνεις κάτι."

Jacques Brel

  • 1943 - Πρώτη εκτέλεση στο Στρατόπεδο συγκέντρωσης Χαϊδαρίου. Νεκρός πέφτει από τα πυρά ο έφεδρος υπολοχαγός του Ελληνικού Στρατού Λεβί από τα Ιωάννινα «επειδή αποπειράθηκε να δραπετεύσει την ημέρα της σύλληψής του»

© 2002-2019 MEDIA2DAY