ΕΠΙΘΥΜΙΕΣΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Η Hertz Lease δίπλα στο επαγγελματία

Η Autohellas Hertz παρουσιάζει τρεις μοναδικές υπηρεσίες στην έκθεση Truck & Van Expo 2019.

Η Hertz Lease δίπλα στο επαγγελματία

Για δεύτερη συνεχομένη χρονιά η Autohellas Hertz, συμμετέχει δυναμικά με τρεις διαφορετικές υπηρεσίες, AdVANtage, Rent a Van και Ενοικίασης Μηχανημάτων στην έκθεση επαγγελματικών οχημάτων και μηχανημάτων έργου, Truck & Van Expo 2019 που θα πραγματοποιηθεί 9-11 Νοέμβριου, στο Metropolitan Expo.

Η Hertz, θα παρουσιάσει στο Hall 4 του Metropolitan Expo «επι το έργο» όλες στις σύγχρονες τάσεις γύρω από τις μεταφορές και τα συστήματα logistics.

Πιο συγκεκριμένα οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν την δυνατότητα να συζητήσουν με εξιδεικευμένους συμβούλους πωλήσεων και να βρουν από κοινού λύσεις προσαρμοσμένες  στις πραγματικές τους ανάγκες μεγιστοποιώντας έτσι τα λειτουργικά τους οφέλη.

Οι υπηρεσίες AdVANtage, Rent a Van και Ενοικίασης Μηχανημάτων απευθύνονται τόσο σε εταιρείες, όσο και σε ιδιώτες /επαγγελματίες που επιθυμούν να έχουν αποτελεσματικότητα και γρήγορη διαχείριση μεταφορών και logistics στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Η Hertz-Autohellas καινοτομεί και προσφέρει μια νέα πρωτοποριακή υπηρεσία την Rent a Van. Η νέα υπηρεσία αναφέρεται στην ενοικίαση Ελαφρών Φορτηγών Ι.Χ έως 3.5 τόνους και είναι διαθέσιμη στην ευρύτερη περιοχή της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης και της Κρήτης.

Αξίζει να αναφερθεί ότι για την μίσθωση ελαφρών φορτηγών Ι.Χ έως 3.5τ δεν χρειάζεται επαγγελματικό δίπλωμα, και είναι διαθέσιμα προς ενοικίαση από 1 ημέρα έως και 12 μήνες.

Η υπηρεσία Rent A Van είναι ιδανική για:

* Επαγγελματίες ή εταιρείες, που θέλουν να καλύψουν τις επιπλέον μεταφορικές τους ανάγκες ή να προχωρήσουν σε αντικατάσταση αυτοκινήτου λόγω βλάβης,

* Ιδιώτες, που θέλουν να μεταφέρουν προσωπικά τους αντικείμενα οποιαδήποτε στιγμή επιθυμούν, εύκολα και γρήγορα.

* Ο στόλος της Hertz αποτελείται από οχήματα 3 διαφορετικών κατηγοριών (V2,V3 & V4), όλα με κινητήρες diesel, με σκοπό να καλύψουν τις διαφορετικές ανάγκες κάθε πελάτη.

Διαλέξτε λοιπόν το van που σας ταιριάζει, κάντε την κράτηση σας μέσω του www.hertz.gr, ή με ένα τηλεφώνημα στο 80111100100 ή 2106264444, και κάντε τις μεταφορές αντικειμένων, παιχνιδάκι!

Συμβουλές για την ασφαλή οδήγηση ενός van

Είτε είναι η πρώτη φορά που οδηγείτε κάποιου είδους van, είτε ήδη είστε έμπειρος οδηγός, θα πρέπει πάντα να έχετε υπόψη σας, ότι:

Το πλάτος, το μήκος και το ύψος ενός φορτηγού διαφέρουν από τα κοινά Ι.Χ, οπότε απαιτείται μεγαλύτερη προσοχή στην οδήγηση για την αποφυγή ατυχημάτων.Το μέγιστο βάρος του φορτίου να μην ξεπερνά το ωφέλιμο φορτίου του van που θα επιλέξετε.

Ένα βαριά φορτωμένο φορτηγό θα πρέπει να στρίβει αργά, για να μην ανατραπεί πλάγια. Πριν από κάθε αναχώρηση θα πρέπει να ελέγχεται ότι το φορτίο είναι ασφαλώς στερεωμένο, καθώς το κινούμενο φορτίο μπορεί να προκαλέσει δυσκολία στην οδήγηση και να προκαλέσει θανάσιμα ατυχήματα.

Όσο μεγαλύτερο και βαρύτερο είναι το φορτηγό, τόσο μεγαλύτερη ώρα χρειάζεται για να σταματήσει, ειδικότερα σε βρεγμένους ή παγωμένους δρόμους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Δεν είμαστε τίποτα. Αυτό που ψάχνουμε είναι το παν."

Φρήντριχ Χαίλντερλιν, 1770-1843, Γερμανός ποιητής

 • 1864 - Νέο Σύνταγμα στην Ελλάδα μετά την Επανάσταση της 3ης Σεπτέμβρη.
  1974 - Πεθαίνει ο Βιτόριο ντε Σίκα, Ιταλός σκηνοθέτης.
  1979 – Πεθαίνει ο Δημήτρης Ψαθάς, δημοσιογράφος και θεατρικός συγγραφέας.
  1985 - Η έκρηξη του ηφαιστείου Νεβάδο ντελ Ρουίς στην Κολομβία δημιουργεί ένα λαχάρ που προκαλεί το θάνατο περίπου 25.000 θανάτους.
  1990 - Ξεκινά τη λειτουργία του ο Παγκόσμιος Ιστός.
  2002 - Το πετρελαιοφόρο πλοίο Prestige βυθίζεται ανοιχτά της Γαλικίας προκαλώντας οικολογική καταστροφή.

© 2002-2019 MEDIA2DAY