ΕΠΙΘΥΜΙΕΣΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Halloween με το νέο Ford Puma

Μία... spooky φάρσα ετοίμασε η Ford για το προσωπικό της εν όψει Halloween.

Halloween με το νέο Ford Puma

Μία ανατριχιαστική φάρσα ετοίμασε η Ford για το προσωπικό της που εργάζεται στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας στο Essex, εν όψει του Halloween που γιορτάζεται κάθε χρόνο τη νύχτα της 31ης Οκτωβρίου.

Απλά, αντί για κεριά και κολοκύθες, ως είθισται, εμπνεύστηκε κάτι διαφορετικό. Εκμεταλλευόμενη την έμφυτη περιέργεια και ανυπομονησία ορισμένων εργαζομένων να μάθουν τα πάντα για το νέο Puma, η Ford έκρυψε με άκρα μυστικότητα μία φιγούρα φάντασμα στο χώρο αποσκευών του αυτοκινήτου που εκτίθεται στο φουαγιέ.

Ψαχουλεύοντας τα πάντα, οι πιο περίεργοι άνοιγαν ανυποψίαστοι το περίφημο MegaBox του Ford Puma και τότε απρόσμενα, από τα βάθη του, πεταγόταν το φαντασματάκι, κοψοχολιάζοντάς τους, ενώ μία κρυφή κάμερα απαθανάτιζε το ξάφνιασμά τους και τις αντιδράσεις τρόμου.

Ανάμεσα στα θύματα ήταν ακόμα και ο ίδιος ο διευθυντής.

Το προσωπικό της Ford αδημονούσε να μάθει τα πάντα για το νέο Puma, οπότε όταν ένα από αυτά τοποθετήθηκε στο φουαγιέ των κεντρικών γραφείων της εταιρείας στο Essex, τα ανυποψίαστα… θύματα δεν έχασαν την ευκαιρία για μία εξονυχιστική εξέτασή του. Όμως, με αφορμή το φετινό Halloween, οι πιο περίεργοι ήρθαν αντιμέτωποι με μία αναπάντεχη έκπληξη την ώρα που «εξερευνούσαν» το μοναδικό MegaBox.Κρυφές κάμερες στήθηκαν και συνέλαβαν τις αντιδράσεις τρόμου.

Το καινοτόμο MegaBox του Puma δημιουργήθηκε όχι μόνο για να ικανοποιεί αλλά και για να υπερβαίνει τις προσδοκίες των πελατών από ένα πρακτικό χώρο αποσκευών εξασφαλίζοντας ένα βαθύ και ευέλικτο αποθηκευτικό χώρο χωρητικότητας 80 λίτρων.

Με πλάτος 763 χιλ., μήκος 752 χιλ. και βάθος 305 χιλ., το MegaBox είναι ιδανικό για τη μεταφορά μη σταθερών αντικειμένων με ύψος που φτάνει έως και τα 115 εκατ. – όπως φυτά εσωτερικού χώρου, για παράδειγμα – σε όρθια θέση.

Εναλλακτικά, με το κάλυμμα κατεβασμένο, στο συγκεκριμένο χώρο μπορεί εύκολα να μεταφέρει κανείς βρώμικο σπορ εξοπλισμό ή λασπωμένες γαλότσες, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα, με τη συνθετική επένδυση του MegaBox και την τάπα αποστράγγισης του νερού στο κάτω τμήμα να διευκολύνουν το πλύσιμό τους.

Για ακόμα μεγαλύτερη ευελιξία, το πάτωμα του χώρου αποσκευών του Puma ρυθμίζεται εύκολα με το ένα χέρι σε διάφορα ύψη, ανάλογα με τις απαιτήσεις φόρτωσης:

•           Στη χαμηλότερη θέση, επιτυγχάνεται η μέγιστη αποθηκευτική ικανότητα, με το MegaBox εκτός κοινής θέας

•           Στην ψηλότερη θέση, αυξάνεται ο υποδαπέδιος χώρος και δημιουργείται ένα πάτωμα στο ίδιο επίπεδο με την αναδιπλωμένη δεύτερη σειρά καθισμάτων

•           Το κάλυμμα του πατώματος αφαιρείται και αποθηκεύεται με ασφάλεια κάθετα. πάνω στην πλάτη της δεύτερης σειράς καθισμάτων, προσφέροντας χωρητικότητα 456 λίτρα

Για λόγους αντοχής και δύναμης, το προσαρμοζόμενο πάτωμα του χώρου αποσκευών του νέου Ford Puma υιοθετεί κυψελοειδή δομή εμπνευσμένη από την εξαγωγική δομή των εξαρτημάτων υψηλής αντοχής που χρησιμοποιούνται σε αεριωθούμενα αεροπλάνα και supercars.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Δεν είμαστε τίποτα. Αυτό που ψάχνουμε είναι το παν."

Φρήντριχ Χαίλντερλιν, 1770-1843, Γερμανός ποιητής

 • 1864 - Νέο Σύνταγμα στην Ελλάδα μετά την Επανάσταση της 3ης Σεπτέμβρη.
  1974 - Πεθαίνει ο Βιτόριο ντε Σίκα, Ιταλός σκηνοθέτης.
  1979 – Πεθαίνει ο Δημήτρης Ψαθάς, δημοσιογράφος και θεατρικός συγγραφέας.
  1985 - Η έκρηξη του ηφαιστείου Νεβάδο ντελ Ρουίς στην Κολομβία δημιουργεί ένα λαχάρ που προκαλεί το θάνατο περίπου 25.000 θανάτους.
  1990 - Ξεκινά τη λειτουργία του ο Παγκόσμιος Ιστός.
  2002 - Το πετρελαιοφόρο πλοίο Prestige βυθίζεται ανοιχτά της Γαλικίας προκαλώντας οικολογική καταστροφή.

© 2002-2019 MEDIA2DAY