ΕΠΙΘΥΜΙΕΣΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Με έμπνευση από την μοναδική Mustang

Η Ford παρουσιάσει το πρώτο της αμιγώς ηλεκτρικό SUV με έμπνευση από τη θρυλική Mustang.

Με έμπνευση από την μοναδική Mustang

Η αξιοποίηση των μοντέλων που έγραψαν τις χρυσές σελίδες στην ιστορία της αυτοκίνησης, αποτελεί την καλύτερη ενέργεια για την υλοποίηση νέων προγραμμάτων που αποσκοπούν στη δημιουργία ξεχωριστών αυτοκινήτων.

Η Ford, έχει την τύχη και την διορατικότητα να δημιουργήσει μοναδικά αυτοκίνητα που μας χάρισαν αξέχαστες στιγμές. Με σημαία την οδηγοκεντρική προσέγγιση και την ευχαρίστηση του οδηγού, η δημοφιλής μάρκα, λάνσαρε ξεχωριστά αυτοκίνητα.

Ακόμη και τώρα όταν βλέπουμε στη θρυλική ταινία Bullitt την πράσινη Mustang, με τον V8 6.4, που οδηγούσε ο Steve McQueen, νοιώθουμε την έλξη που εκπέμπει αυτό το μοναδικό αυτοκίνητο.Οι εποχές όμως αλλάζουν και ήρθε η σειρά της Ford, να παρουσιάσει το πρώτο της αμιγώς ηλεκτρικό SUV. Όμως η μάρκα που σέβεται το παρελθόν της και την πιστή των οδηγών στη Mustang, αξιοποίησε την βαριά κληρονομιά για να δημιουργήσει ένα αυτοκίνητο μηδενικών ρύπων με σχεδίαση τύπου SUV.

Η Ford, δημοσίευσε το πρώτο σκίτσο του νέου, πλήρως ηλεκτρικού SUV της, το οποίο αντλεί την έμπνευσή του από την Mustang. Το νέο αυτό μοντέλο, έρχεται να αλλάξει τους κανόνες του παιχνιδιού στην κατηγορία των EV οχημάτων.

Η πρεμιέρα του νέου αυτοκινήτου, το οποίο προβλέπεται να έχει ηλεκτρική αυτονομία με μία φόρτιση έως 600 χλμ. σύμφωνα με το πρωτόκολλο WLTP, θα μεταδοθεί ζωντανά από το Los Angeles στις 18 Νοεμβρίου.


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Προσπαθώντας για το αδύνατο, κατορθώνουμε το καλύτερο δυνατό."

August Strindberg, 1849-1912, Σουηδός θεατρικός συγγραφέας

 • 1919 - Υπογράφεται η συνθήκη του Νεϊγύ στην ομώνυμη πόλη της Γαλλίας μεταξύ των Συμμάχων (Αντάντ) και της Βουλγαρίας.
  1920 - Ήττα του Βενιζέλου στις εκλογές
  1926 - Ιδρύεται η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (ΕΠΟ)
  1935 - Οι Φιλιππίνες αποκτούν την ανεξαρτησία τους απο τις ΗΠΑ
  1960 - Ιδρύεται ο ΟΠΕΚ (οργανισμός Πετρελαιοεξαγωγικών Κρατών).
  1963 - Δημιουργείται το νησί Σουρτσέι στην Ισλανδική θάλασσα λόγω υποθαλάσσιας έκρηξης ηφαιστείου.

© 2002-2019 MEDIA2DAY