ΕΠΙΘΥΜΙΕΣΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Νέο VW Passat: Mε το υψηλότερο IQ

Το νέο και κομψότατο Volkswagen Passat διατίθεται στην Ελλάδα από 27.300 ευρώ.

Νέο VW Passat: Mε το υψηλότερο IQ

Το πλέον καινοτόμο Passat στην ιστορία του μοντέλου συνεχίζει την επιτυχία του παγκόσμιου best-seller που έχει καταγράψει περισσότερες από 30 εκατομμύρια πωλήσεις.

Με εντυπωσιακό, κομψό εξωτερικό design, ευρεία χρήση LED και ολοκαίνουργιο εσωτερικό στο οποίο κυριαρχεί το ψηφιακό στοιχείο και τα κορυφαία συστήματα infotainment.

Με state-of-the-art τεχνολογίες ασφάλειας και υποβοήθησης οδηγού υπό τον τίτλο IQ.DRIVE, που φέρνουν το μοντέλο ένα βήμα από την εποχή της αυτόνομης οδήγησης.

Το Passat είναι το πρώτο μοντέλο της Volkswagen που μπορεί να κινηθεί με ταχύτητα έως 210 χλμ./ώρα με μερικώς αυτόνομη λειτουργία.

Η plug-in υβριδική έκδοση GTE προσφέρει αυτονομία 56 χιλιομέτρων (σύμφωνα με τον κύκλο WLTP, περίπου 66 χιλιόμετρα στον κύκλο NEDC).

Το Passat είναι το πρώτο μοντέλο της Volkswagen που διαθέτει διαισθητικό τιμόνι, το οποίο αντιλαμβάνεται τον έλεγχο του αυτοκινήτου από τον οδηγό.

Με κορυφαίας τεχνολογίας ψηφιακό πίνακα οργάνων (Active Info Display) που ρυθμίζεται από το τιμόνι με το πάτημα ενός κουμπιού και το σύστημα προβολέων IQ.LIGHT – LED Matrix που πρωτοπαρουσιάστηκαν στο νέο Touareg.

Άμεσα διαθέσιμο στην Ελλάδα από 27.300 ευρώ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Οι καλλιτέχνες είναι οι μοναχοί της αστικής κοινωνίας."

Τσέζαρε Παβέζε, 1908-1950, Ιταλός συγγραφέας

  • 1837-Ιδρύεται η Σχολή Καλών Τεχνών στην Αθήνα.
    1990- Με το Νόμπελ Ειρήνης βραβεύεται ο ηγέτης της ΕΣΣΔ, Μιχαήλ Γκορμπατσόφ.
    1999-Το Νόμπελ Ειρήνης απονέμεται στην ανθρωπιστική οργάνωση «Γιατροί χωρίς Σύνορα»

© 2002-2019 MEDIA2DAY