ΕΠΙΘΥΜΙΕΣΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Πλησιάζει η έκθεση «Αυτοκίνηση 2019»

Από τις 9 μέχρι τις 17 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί φέτος η μεγάλη έκθεση «Αυτοκίνηση».

Πλησιάζει η έκθεση «Αυτοκίνηση 2019»

Το 2019, είναι μια από τις καλύτερες χρονιές στη σύγχρονη ιστορία του αυτοκινήτου. Οι πωλήσεις των καινούργιων αυτοκινήτων στην ελληνική αγορά σημειώνουν εντυπωσιακή ανοδική πορεία και οι υποψήφιοι αγοραστές αξιοποιούν τις προτάσεις των επίσημων αντιπροσώπων των αυτοκινήτων στη χώρα μας.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του ΣΕΑΑ (Σύνδεσμος Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων), το ενιάμηνο  Ιανουάριου - Σεπτεμβρίου, οι πωλήσεις άγγιξαν τις 92.855 μονάδες. Η αύξηση του όγκου των πωλήσεων σε σχέση με το 2018 ήταν 10,4%.

Το θετικό κλίμα στην οικονομία της χώρας μας και η πλήρης άρση των capital controls, εκτιμάται ότι θα συμβάλουν στη περαιτέρω ανάπτυξη της αγοράς των καινούργιων αυτοκινήτων.

Στη λίστα με τα οφέλη από την αλλαγή του στόλου των γερασμένων αυτοκινήτων, ξεχωριστή θέση καταλαμβάνουν η βελτίωση των ποσοστών της οδικής ασφάλειας και η μείωση των εκπομπών των ρύπων.

Η άμεση ενημέρωση των υποψήφιων αγοραστών αυτοκινήτων και η έρευνα της αγοράς είναι δυο τομείς που αναβαθμίζει η μοναδική στην Ελλάδα Έκθεση Καινούργιων Αυτοκινήτων «Αυτοκίνηση».

Η «Αυτοκίνηση 2019» θα πραγματοποιηθεί όπως και τα προηγούμενα χρόνια στο Ολυμπιακό Ακίνητο Ξιφασκίας (πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο) από τις 9 - 17 Νοεμβρίου 2019.

Οι προετοιμάσεις συνεχίζονται με εντατικό ρυθμό και οι αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν ήδη ολοκληρώσει τις διαδικασίες για την δημιουργία πολυτελών και εντυπωσιακών περιπτέρων που θα φιλοξενήσουν τα νέα μοντέλα και τις τελευταίες τεχνολογίες.

Η φετινή διοργάνωση θα δώσει πολλά μηνύματα στους επισκέπτες και για τη νέα εποχή της αυτοκίνησης. Τα αμιγώς ηλεκτρικά αυτοκίνητα και η αυτόνομη οδήγηση, σύντομα θα αποτελούν τα βασικά χαρακτηριστικά των μελλοντικών μοντέλων που δεν θα αργήσουν να κυκλοφορήσουν.

Στα μοντέρνα περίπτερα των εταιρειών θα εκτεθούν όλα τα καινούργια μοντέλα που αποκαλύφθηκαν στην Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης.

Την «Αυ» αγκαλιάζουν στο σύνολό τους οι Έλληνες εισαγωγείς αντιπρόσωποι και είναι σημείο αναφοράς σε ετήσια βάση για τον κλάδο του αυτοκινήτου, αλλά και για τους χιλιάδες επισκέπτες που αγαπούν το αυτοκίνητο και θέλουν να ενημερώνονται για τις εξελίξεις σε παγκόσμιο επίπεδο.

Οι πολλαπλές χορηγίες και αιγίδες της έκθεσης «Αυτοκίνηση 2019» θα είναι όπως πάντα σημείο αναφοράς.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Οι καλλιτέχνες είναι οι μοναχοί της αστικής κοινωνίας."

Τσέζαρε Παβέζε, 1908-1950, Ιταλός συγγραφέας

  • 1837-Ιδρύεται η Σχολή Καλών Τεχνών στην Αθήνα.
    1990- Με το Νόμπελ Ειρήνης βραβεύεται ο ηγέτης της ΕΣΣΔ, Μιχαήλ Γκορμπατσόφ.
    1999-Το Νόμπελ Ειρήνης απονέμεται στην ανθρωπιστική οργάνωση «Γιατροί χωρίς Σύνορα»

© 2002-2019 MEDIA2DAY