ΕΠΙΘΥΜΙΕΣΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Νέο ηλεκτρικό scooter

Κομψές και πρακτικές μετακινήσεις στην πόλη θα προσφέρει το νέο ηλεκτρικό scooter της Hyundai.

Νέο ηλεκτρικό scooter

Η Hyundai δημιούργησε ένα νέο πρωτότυπο ηλεκτρικό scooter βασιζόμενη στο πρωτότυπο που παρουσιάστηκε στην έκθεση τεχνολογίας του Λας Βέγκας (CES) το 2017.

Σχεδιάζει να προσφέρει first-και last-mile mobility μέσω της ενσωμάτωσης του scooter στα μελλοντικά οχήματά της. Όταν τοποθετείται σε ένα όχημα, φορτίζεται αυτόματα χρησιμοποιώντας ηλεκτρική ενέργεια που παράγεται κατά τη διάρκεια της οδήγησης.

Το νέο ηλεκτρικό scooter διαθέτει πίσω κίνηση, μεγάλη μπαταρία λιθίου και κομψά εμπρός και πίσω φώτα. Η μετατόπιση της κίνησης του νέου μοντέλου του 2019 από τον εμπρός στον πίσω τροχό, αναβαθμίζει την σταθερότητα και την ασφάλεια, καθώς τοποθετεί το βάρος κοντά στο πίσω μέρος.Επιπλέον, οι μηχανικοί έχουν προσθέσει ανάρτηση στον μπροστινό τροχό για να παρέχουν ομαλότερη οδήγηση, ακόμη και σε τραχιές επιφάνειες.

Η νέα έκδοση του ηλεκτρικού scooter της κορεάτικης μάρκας διαθέτει μπαταρία λιθίου 10,5 Ah. Αυτό επιτρέπει στο σκούτερ να επιτύχει μέγιστη ταχύτητα 20 χλμ./ώρα και επαρκεί για να τροφοδοτήσει το σκούτερ για περίπου 20 χλμ. με μία μόνο φόρτιση.Είναι φορητό και ζυγίζει περίπου 7,7 κιλά. Ο μοναδικός και συμπαγής σχεδιασμός του με τριπλή αναδίπλωση το καθιστά ελαφρύτερο και πιο συμπαγές από οποιοδήποτε παρόμοιο προϊόν.

Ενισχύοντας περαιτέρω την ευκολία στη χρήση του, διαθέτει μια ψηφιακή οθόνη που δείχνει την κατάσταση της μπαταρίας και την ταχύτητα, ενώ για τη νυχτερινή οδήγηση είναι εξοπλισμένο εμπρός με δύο προβολείς LED και δύο πίσω φανούς.

Η μάρκα σχεδιάζει μελλοντικά να εγκαταστήσει ένα σύστημα πέδησης ανανεώσιμης ενέργειας για να αυξήσει την εμβέλεια του σκούτερ κατά 7%.

Σύμφωνα με τα ερευνητικά δεδομένα της συμβουλευτικής εταιρείας McKinsey & Company η αγορά Last Mile Mobility στις ΗΠΑ, την Ευρώπη και την Κίνα αναμένεται να αυξηθεί στα 500 δισεκατομμύρια δολάρια μέχρι το 2030.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Οι καλλιτέχνες είναι οι μοναχοί της αστικής κοινωνίας."

Τσέζαρε Παβέζε, 1908-1950, Ιταλός συγγραφέας

  • 1837-Ιδρύεται η Σχολή Καλών Τεχνών στην Αθήνα.
    1990- Με το Νόμπελ Ειρήνης βραβεύεται ο ηγέτης της ΕΣΣΔ, Μιχαήλ Γκορμπατσόφ.
    1999-Το Νόμπελ Ειρήνης απονέμεται στην ανθρωπιστική οργάνωση «Γιατροί χωρίς Σύνορα»

© 2002-2019 MEDIA2DAY