ΕΠΙΘΥΜΙΕΣΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Δυναμική παρουσία της Hyundai στη Φρανκφούρτη

Στο προσεχές Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης η φίρμα θα παρουσιάσει τη νέα γενιά του i10.

Δυναμική παρουσία της Hyundai στη Φρανκφούρτη

Στο φετινό Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης (12-22 Σεπτεμβρίου), η Hyundai, θα κάνει δυναμική εμφάνιση.

Προγραμμάτισε την παγκόσμια πρεμιέρα της νέας γενιάς του i10, την παρουσίαση ενός ηλεκτροκίνητου και το ντεμπούτο του πρώτου της ηλεκτρικού αγωνιστικού αυτοκινήτου.

Η Hyundai στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης του 2019 θα δώσει έμφαση στο μέλλον της κινητικότητας.

Θα παρουσιάσει την εξατομικευμένη στρατηγική της στον τομέα των ηλεκτρικών αυτοκινήτων του μέλλοντος με την υπογραφή του Style Set Free.Η Hyundai, προβλέπει ότι τα οχήματα του μέλλοντος θα προσφέρουν στους πελάτες μεγαλύτερη ελευθερία γι’ αυτό σχεδιάζει τα αυτοκίνητά της με τρόπο παρόμοιο με αυτόν που οι άνθρωποι σχεδιάζουν τα σπίτια τους για να αντικατοπτρίζουν καλύτερα τον τρόπο ζωής τους. Η εταιρεία προβλέπει ότι οι εσωτερικοί χώροι των αυτοκινήτων θα είναι πιο προσαρμόσιμοι και κατά τη διάρκεια του κύκλου ζωής τους.

Η μάρκα θα αποκαλύψει το επόμενο στάδιο του μελλοντικού οράματος κινητικότητας αποκαλύπτοντας το πλήρες ηλεκτρικό concept car [ 45 ], το οποίο θα αναδείξει τον τρόπο με τον οποίο η φιρμα επανεξετάζει την κινητικότητα. Εμπνευσμένο από το πρώτο μοντέλο της μάρκας στη δεκαετία του 1970, το concept car [ 45 ] αποτελεί ένα πλήρως ηλεκτρικό concept car και θα λειτουργήσει ως συμβολικό ορόσημο για το μελλοντικό σχεδιασμό των EVs της φίρμας.Η Hyundai Motorsport (HMSG) δημιούργησε πρόσφατα το πρώτο ηλεκτρικό αγωνιστικό αυτοκίνητο που σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε στο Alzenau της Γερμανίας.

Το νέο Hyundai i10 διαθέτει νέο δυναμικό σχεδιασμό. Εξοπλίζεται με μια σειρά αναβαθμισμένων χαρακτηριστικών συνδεσιμότητας, όπως το Connected Car και το Blue Link, καθώς και με καινοτομικά πακέτα ασφάλειας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Τίποτα δεν κάνει έναν άνθρωπο τόσο ξεπερασμένο όσο το να επικρίνει τη νεότερη γενιά."

Adlai Stevenson, 1900-1965, Αμερικανός πολιτικός

  • 1656 - Η Αγγλία και η Γαλλία υπογράφουν ειρηνευτική συμφωνία.
    1789 - Ιδρύεται το αμερικανικό Στέιτ Ντιπάρτμεντ.
    1919 - Η ημερήσια εφημερίδα «Καθημερινή» εκδίδεται στην Αθήνα.

© 2002-2019 MEDIA2DAY