ΕΠΙΘΥΜΙΕΣΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Στο σχολείο με ασφαλές αυτοκίνητο

H Citroen… επιστρέφει στο σχολείο με ένα προνομιακό πρόγραμμα απόκτησης νέου αυτοκινήτου για τους πελάτες της.

Στο σχολείο με ασφαλές αυτοκίνητο

Σύντομα ξεκινά η νέα σχολική χρονιά και οι γονείς προετοιμάζονται για τις αναρίθμητες μετακινήσεις που θα κάνουν το επόμενο διάστημα. Συνήθως, η πρώτη μετακίνηση γίνεται νωρίς το πρωί για να προλάβουν τα παιδιά την έναρξη των μαθημάτων.

Πιο δύσκολη είναι η επόμενη σειρά των μετακινήσεων που περιλαμβάνει την έγκαιρη άφιξη των παιδιών στις εξωσχολικές δραστηριότητες που είναι απαραίτητες για την ολοκλήρωση της μόρφωσης των παιδιών και την αθλητικές τους δραστηριότητες.

Το αυτοκίνητο έχει τον πρώτο ρολό στις ασφαλείς μετακινήσεις και πρέπει να είναι ετοιμοπόλεμο ακόμη και αν οι καιρικές συνθήκες είναι δύσκολες.Η Citroen δημιούργησε το πρόγραμμα απόκτησης καινούργιου αυτοκινήτου, Citroen Back to School, το οποίο περιλαμβάνει τα εξής: ειδικές προνομιακές τιμές σε όλα τα μοντέλα και 5 χρόνια εγγύηση. Το συνολικό όφελος για τον υποψήφιο αγοραστή είναι σημαντικό και προστίθεται στην υψηλή πραγματική αξία των γαλλικών αυτοκινήτων που φέρουν τα σήματα της διακεκριμένης μάρκας.

Εναλλακτικά, η Citroen δίνει τη δυνατότητα ευέλικτων και δελεαστικών προγραμμάτων αγοράς για την απόκτηση  νέου αυτοκινήτου, με 0% προκαταβολή, είτε με 36 άτοκες δόσεις.

Το προωθητικό πρόγραμμα ισχύει για περιορισμένο αριθμό ετοιμοπαράδοτων αυτοκινήτων έως τις 30 Σεπτεμβριου 2019.  Περισσότερες πληροφορίες, στο Επίσημο Δίκτυο Διανομέων CITROËN ή την ιστοσελίδα www.citroen.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Τίποτα δεν κάνει έναν άνθρωπο τόσο ξεπερασμένο όσο το να επικρίνει τη νεότερη γενιά."

Adlai Stevenson, 1900-1965, Αμερικανός πολιτικός

  • 1656 - Η Αγγλία και η Γαλλία υπογράφουν ειρηνευτική συμφωνία.
    1789 - Ιδρύεται το αμερικανικό Στέιτ Ντιπάρτμεντ.
    1919 - Η ημερήσια εφημερίδα «Καθημερινή» εκδίδεται στην Αθήνα.

© 2002-2019 MEDIA2DAY