ΕΠΙΘΥΜΙΕΣΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Το σπίτι της Peugeot

Η νέα σύγχρονη μονάδα Peugeot Autoone άνοιξε τις πύλες της στο Μαρούσι.

Το σπίτι της Peugeot

Η διακεκριμένη μάρκα Peugeot, απέκτησε αυτό που της αξίζει. Μια μεγάλη έκθεση αυτοκινήτων, σε κεντρικό σημείο, όπου εκτίθενται όλα τα μοντέλα της γκάμας της.

Η νέα σύγχρονη μονάδα Peugeot Autoone, βρίσκεται στη Λεωφόρο Κηφισίας 30, στο Μαρούσι (Δαχτυλίδι). 

Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο συγκρότημα υψηλών προδιαγραφών, το οποίο αποτελεί τομή για τα ελληνικά δεδομένα.

Οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, το άρτια εκπαιδευμένο και εξειδικευμένο προσωπικό, η πελατοκεντρική αντίληψη και η πληθώρα οχημάτων, για Test Drive, είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά της νέας προσπάθειας.

Η Peugeot Autoone, που καταλαμβάνει σχεδόν 2.100 τ.μ., φιλοδοξεί να καλύψει τις επιθυμίες και τις ανάγκες των πελατών, καθώς να παρέχει μία νέα εμπειρία εξυπηρέτησης.

Στην μεγάλη έκθεση, εκτίθεται η πλήρης γκάμα της μάρκας( επιβατικά και επαγγελματικά). Λειτουργεί και Boutique της Peugeot με μοναδικά είδη για δώρα και αξεσουάρ.

Επίσης, διαθέτει ειδικά διαμορφωμένο χώρο που θα απευθύνεται σε εταιρείες Rent A Car και μακροχρόνιων μισθώσεων. Εκεί θα παρουσιάζονται τόσο επιβατικά, όσο και επαγγελματικά αυτοκίνητα με προσανατολισμό τους επαγγελματίες και τις ξεχωριστές ανάγκες της κάθε εταιρείας.

Τέλος, δίνεται η δυνατότητα Test Drive σε όλα τα μοντέλα της Peugeot, σε κάθε έκδοση ή κινητήρα. Η Autoone, είναι εταιρεία του Ομίλου Συγγελίδη.

Περισσότερες πληροφορίες στο https://autoone.peugeot- hellas.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Είναι στη φύση του ανθρώπου να σκέφτεται λογικά και να ενεργεί παράλογα."

Ανατόλ Φρανς

  • 1906 - Το S-O-S υιοθετείται ως επίσημο σήμα ύπαρξης κινδύνου.

    1943 - Ο Λίβανος κερδίζει την ανεξαρτησία του από τη Γαλλία.

© 2002-2019 MEDIA2DAY