ΕΠΙΘΥΜΙΕΣΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Μεσουρανεί το νέο VW T- Roc!

Κάλπασε στο πρώτο εξάμηνο του 2019 το νέο Volkswagen T-Roc, κατακτώντας την πρώτη θέση σε πωλήσεις στην κατηγορία των compact SUV.

Μεσουρανεί το νέο VW T- Roc!

Από την πρώτη δοκιμή με το νέο Volkswagen T- Roc, στη μαγευτική Πορτογαλία, διαπιστώσαμε ότι πρόκειται για την πιο ολοκληρωμένη πρόταση της κατηγορίας των compact SUV.

Την άποψη μας για το γερμανικό αυτοκίνητο, που ανταγωνίζεται ακόμη και μεγαλύτερα μοντέλα, επιβεβαίωσε η εντυπωσιακή πορεία του στην αγορά.

Το νέο T-Roc κυριάρχησε στην κατηγορία των compact SUV το 1o εξάμηνο. Πήρε την πρώτη θέση των πωλήσεων στην ελληνική αγορά, ανάμεσα στα compact SUV, την περίοδο Ιανουαρίου-Ιουνίου 2019. Κατέγραψε 806 ταξινομήσεις το 1ο εξάμηνο του έτους, που αντιστοιχούν σε μερίδιο αγοράς 12% στην κατηγορία του.

Αναδείχθηκε το ασφαλέστερο compact SUV στις δοκιμές του Euro NCAP, όταν λανσαρίστηκε, κατακτώντας τον τίτλο του “Best in Class”.

Συνδυαστικά και με το ολοκαίνουργιο T-Cross, το οποίο έχει μόλις δύο μήνες παρουσίας στην ελληνική αγορά, η Volkswagen είναι πρώτη στην κατηγορία με ποσοστό περίπου 15%.

Παραδοσιακά, η θέση που κατακτά ένα μοντέλο στην κούρσα των πωλήσεων του πρώτου εξαμήνου του έτους στην ελληνική αγορά, αποτελεί μία σαφή ένδειξη τόσο για την εμπορική του πορεία μέσα στη χρονιά όσο και για το πόσο επιτυχημένο είναι.

Το πρώτο μισό του 2019, αναμφισβήτητα το μοντέλο που κυριάρχησε στην Ελλάδα, στην ίσως ταχύτερα αναπτυσσόμενη κατηγορία της αγοράς αυτοκινήτου, είναι το Volkswagen T-Roc.

Με μοντέρνο design και κουπέ φόρμα, διακρίνεται τόσο για τα κορυφαία συστήματα ασφάλειας που διαθέτει ήδη από το βασικό του εξοπλισμό, όσο και για ό,τι πιο σύγχρονο υπάρχει σε επίπεδο συνδεσιμότητας. Με άφθονους χώρους για 5 άτομα με τις αποσκευές τους και πλήρη γκάμα κινητήρων βενζίνης και πετρελαίου, με χειροκίνητο ή αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αντίστοιχα επιτυχημένη κρίνεται η εμπορική πορεία και του πιο μικρού compact SUV της Volkswagen, του ολοκαίνουργιου T-Cross. Σε ουσιαστικά μόλις ένα δίμηνο παρουσίας στην ελληνική αγορά, κατέγραψε 216 πωλήσεις μέσα στο πρώτο μισό της χρονιάς, προϊδεάζοντας για την εμπορική του επιτυχία στη συνέχεια.

Στατιστικά, η κατηγορία των compact SUV το πρώτο εξάμηνο του 2019 αποτέλεσε το 10,65% της συνολικής αγοράς αυτοκινήτου στην Ελλάδα, με 6.982 ταξινομήσεις επί συνόλου 65.557 πωλήσεων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Είναι στη φύση του ανθρώπου να σκέφτεται λογικά και να ενεργεί παράλογα."

Ανατόλ Φρανς

  • 1906 - Το S-O-S υιοθετείται ως επίσημο σήμα ύπαρξης κινδύνου.

    1943 - Ο Λίβανος κερδίζει την ανεξαρτησία του από τη Γαλλία.

© 2002-2019 MEDIA2DAY