ΕΠΙΘΥΜΙΕΣΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Αθόρυβος νικητής!

Η JLR Ελλάδος κατέκτησε την πρώτη θέση μεταξύ των εισαγωγέων στην Ευρώπη για το 2018.

Αθόρυβος νικητής!

Υπάρχουν πολλές τεχνικές για να νικήσεις έναν αγώνα. Από το να προβάλεις τις δεξιότητες σου, έως να δουλεύεις αθόρυβα να κοπιάζεις συνεχώς και την ώρα της κρίσης να νικάς και να σηκώνεις ψηλά το βραβείο.

Ο αμιγώς ελληνικός όμιλος Πέτρος Πετρόπουλος, επέλεξε την δεύτερη μέθοδο για να κατακτήσει τις υψηλότερες θέσεις στην αγορά και να δέχεται τα συγχαρητήρια από τους πελάτες και συνεργάτες.

Όμως, η νέα του επιτυχία δεν έχει προηγούμενο. Η JLR Ελλάδος κατέκτησε την πρώτη θέση στην Ευρώπη!

Η τέχνη να νικάς ένα αγώνα, που γνωρίζει άριστα ο ελληνικός όμιλος, έφερε την JLR Ελλάδος, στη 1η θέση μεταξύ 20 εισαγωγέων της μάρκας στην Ευρώπη για το 2018!Η αυστηρή αξιολόγηση βασίστηκε σε τρεις βασικούς πυλώνες: τον όγκο των πωλήσεων, την ποιότητα στην εξυπηρέτηση πελατών και την υιοθέτηση των υψηλών προδιαγραφών της Jaguar Land Rover από τους επίσημους συνεργάτες της. Η JLR Ελλάδος κατάφερε να επικρατήσει σε όλους τους τομείς αξιολόγησης, γεγονός που επιβεβαιώνεται και από τη συνεχή ανοδική της πορεία στην ελληνική αγορά και το ολοένα αυξανόμενο μερίδιο πωλήσεων που κατέχει στην κατηγορία πολυτελών αυτοκινήτων στη χώρα μας.

Ο Όμιλος Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ μέσω της Jaguar Land Rover Ελλάδος, με τη μεγάλη αυτή επιτυχία, αποδεικνύει ότι μετά από συνεχή προσπάθεια, στήριξη της μάρκας στην ελληνική αγορά και επιδεικνύοντας ουσιαστική αγάπη προς το αυτοκίνητο, πέτυχαν να βγουν νικητές σε μία περίοδο που ο χώρος της αυτοκίνησης αντιμετώπισε και συνεχίζει να αντιμετωπίζει μεγάλες προκλήσεις στην Ελλάδα.

Η διάκριση αυτή αποτελεί την αναγνώριση των προσπαθειών της JLR Ελλάδος, η οποία δεσμεύεται προς τους υπάρχοντες, αλλά και μελλοντικούς πελάτες της, ότι θα συνεχίσει να παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σε όσους επιλέγουν να απολαμβάνουν την εμπειρία των αυτοκινήτων της.

Συγχαρητήρια!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Τίποτα δεν κάνει έναν άνθρωπο τόσο ξεπερασμένο όσο το να επικρίνει τη νεότερη γενιά."

Adlai Stevenson, 1900-1965, Αμερικανός πολιτικός

  • 1656 - Η Αγγλία και η Γαλλία υπογράφουν ειρηνευτική συμφωνία.
    1789 - Ιδρύεται το αμερικανικό Στέιτ Ντιπάρτμεντ.
    1919 - Η ημερήσια εφημερίδα «Καθημερινή» εκδίδεται στην Αθήνα.

© 2002-2019 MEDIA2DAY