ΕΠΙΘΥΜΙΕΣΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Νέο Jeep Gladiator: Μοναδικό pick-up

Το νέο Jeep Gladiator στηρίζεται στην πλούσια κληρονομιά της μάρκας προσφέροντας αυθεντικό σχεδιασμό Jeep.

Νέο Jeep Gladiator: Μοναδικό pick-up

Το νέο Jeep Gladiator θα είναι το αστέρι του φετινού Camp Jeep - της ετήσιας συνάντησης των φίλων της Jeep που θα πραγματοποιηθεί πραγματοποιηθεί στο San Martino di Castrozza, στους Δολομίτες, από τις 12-14 Ιουλίου. Σηματοδοτεί την επιστροφή της μάρκας στην κατηγορία των pickup.

Το μόνο αυθεντικό πλήρως ανοικτό 4x4 pickup με εύκολη στη χρήση μαλακή οροφή, δύο hard tops και αναδιπλούμενο παρμπρίζ.

Μοναδικές εκτός δρόμου δυνατότητες με τα συστήματα τετρακίνησης Command-Trac και Rock-Trac, άξονες Dana 44 τρίτης γενιάς, εμπρός και πίσω διαφορικά με δυνατότητα ηλεκτρονικού κλειδώματος και δυνατότητα ηλεκτρονικής αποσύνδεσης της εμπρόσθιας αντιστρεπτικής ράβδου (μοναδικό χαρακτηριστικό στην κατηγορία).Ανάρτηση ρυθμισμένη για βέλτιστη άνεση στις καθημερινές μετακινήσεις χωρίς να θυσιάζει στο ελάχιστο τις εκτός δρόμου ικανότητες του οχήματος.

Προηγμένοι κινητήρες που περιλαμβάνουν το V6 βενζινοκινητήρα Pentastar των 3.6 απόδοσης 285 ίππων (αγορές εκτός Ευρώπης) και τον diesel V6 EcoDiesel κινητήρα πετρελαίου 3.0 και απόδοση 260 ίππων (ευρωπαϊκές αγορές).

Προηγμένη τεχνολογία που περιλαμβάνει εμπρόσθια κάμερα για καλύτερη ορατότητα στις εκτός δρόμου διαδρομές και το σύστημα UconnectTM 4ης γενιάς με συμβατότητα Apple CarPlay - Android Auto και την επιλογή οθόνης αφής 7 ή 8,4 ιντσών.

Εφοδιασμένο με μία σειρά προηγμένων συστημάτων υποβοήθησης οδήγησης που περιλαμβάνουν σύστημα επόπτευσης τυφλής γωνίας, σύστημα προειδοποίησης σύγκρουσης και αυτόματου φρεναρίσματος και ενεργό σύστημα διατήρησης ταχύτητας.

Μία σειρά που περιλαμβάνει περισσότερα από 150 αυθεντικά αξεσουάρ Jeep  από την Mopar, τα οποία διευρύνουν σημαντικά τις επιλογές εξατομίκευσης του Gladiator.

To Gladiator θα είναι διαθέσιμο στις ευρωπαϊκής αγορές το δεύτερο εξάμηνο του 2020. Κατασκευαζεται στο Toledo του Οχάιο, σε τρία επίπεδα εξοπλισμού, Sport, Overland και Rubicon.

Το νέο Jeep Gladiator στηρίζεται στην πλούσια κληρονομιά της μάρκας προσφέροντας αυθεντικό σχεδιασμό Jeep, πρακτικότητα, αποδοτικούς κινητήρες, κορυφαίες εντός και εκτός δρόμου δυνατότητες και προηγμένα τεχνολογικά συστήματα υποβοήθησης οδήγησης και συνδεσιμότητας.

Το πρώτο pick-up της μάρκας μας μεταφέρει πίσω στο 1947, όταν η Willys Overland παρουσίασε το σχετικό βασισμένο στο CJ-2A τετρακίνητο μοντέλο. Στη συνέχεια ακολούθησε μια σειρά pick-up μοντέλων όπως τα FC-150/170 (1957-1965), η σειρά Jeep Gladiator/J Series (1963-1987), το Jeep CJ-8 Scrambler (1981-1985) και το Jeep Comanche (1986-1992).

Σήμερα, μετά από 27 χρόνια, η μάρκα Jeep επιστρέφει στην κατηγορία pickup με μια μοναδική πρόταση που ξεχωρίζει για τον ανοικτό της χαρακτήρα, τις κορυφαίες εκτός δρόμου δυνατότητες, την προηγμένη τεχνολογία και την ελευθερία να μεταφέρει κανείς φορτίο και εξοπλισμό στον μήκους 152 εκ. χώρο φόρτωσης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Η ανθρώπινη φαντασία είναι απίστευτα πιο φτωχή από την πραγματικότητα."

Τσέζαρε Παβέζε, 1908-1950, Ιταλός συγγραφέας

 • 1793 - Θάνατος του Γάλλου επιστήμονα και πολιτικού, Ζαν Σιλβέν Μπαγί.
  1840 - Γεννιέται ο γλύπτης Αύγουστος Ροντέν.
  1979 - Πεθαίνει ο γνωστός στιχουργός Πυθαγόρας Παπασταματίου.
  1990 - Στέφεται Αυτοκράτορας στην Ιαπωνία ο Ακιχίτο.
  1961 - Γεννιέται η Νάντια Κομανέτσι, Ρουμάνα αθλήτρια.
  1997 - Ψηφίζεται από τη Βουλή των Ελλήνων, "κατ' άρθρο", το νομοσχέδιο για το Σχέδιο Καποδίστριας.

© 2002-2019 MEDIA2DAY