ΕΠΙΘΥΜΙΕΣΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Εκεί να πας, αν λατρεύεις την Jeep

Το φετινό Camp Jeep ετοιμάζεται να ανοίξει τις πύλες του στους λάτρεις της δημοφιλούς φίρμας.

Εκεί να πας, αν λατρεύεις την Jeep

To Camp Jeep θα πραγματοποιηθεί την περίοδο 12-14 Ιουλίου στο San Martino di Castrozza στην Ιταλία.

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη συνάντηση φίλων της Jeep στην Ευρώπη. Στo πλαίσιo της εκδήλωσης οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά για πρώτη φορά το νέο pick-up Gladiator που σηματοδοτεί την επιστροφή της εταιρείας στην κατηγορία, μετά από 27 χρόνια.

Παράλληλα, η ειδική έκδοση του νέου Wrangler 1941 της Mopar και μια σειρά κλασσικών αυτοκινήτων της μάρκας θα δείξουν με τον καλύτερο τρόπο τις κορυφαίες δυνατότητες εξατομίκευσης που προσφέρουν τα μοντέλα της Jeep.Το κοινό θα έχει να τη δυνατότητα να δοκιμάσει τις εκτός δρόμου δυνατότητες των μοντέλων της μάρκας κάτω από την καθοδήγηση των εκπαιδευτών της Jeep Academy.

To Camp Jeep 2019, η μεγαλύτερη ετήσια εκδήλωση για τους φίλους της μάρκας, θα πραγματοποιηθεί την περίοδο 12-14 Ιουλίου στο San Martino di Castrozza στην περιοχή των Δολομιτών στην Ιταλία συγκεντρώνοντας περισσότερους από 1.600 φίλους της μάρκας και 800 οχήματα.

Το 3ημερο πρόγραμμα αποτελεί μια γιορτή ελευθερίας, πάθους για περιπέτεια, αλλά και μια ευκαιρία για να ανακαλύψει το κοινό τις κορυφαίες εκτός δρόμου δυνατότητες των μοντέλων της μάρκας.

Οι ειδικοί της Jeep σχεδίασαν διαδρομές συνολικού μήκους άνω των 40 χιλιομέτρων όπου οι οδηγοί με τη βοήθεια των εκπαιδευτών της Jeep Academy θα μπορέσουν να βελτιώσουν τις οδηγικές τους ικανότητες και να εκμεταλλευτούν το μέγιστο των δυνατοτήτων των οχημάτων τους.

Tο Camp Jeep αποτελεί μια ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη προς το περιβάλλον εκδήλωση, με τις κατασκευές του Camp να έχουν δημιουργηθεί με τη χρησιμοποίηση ξυλείας από τα δέντρα που κατέστρεψαν οι καταιγίδες που χτύπησαν τον περασμένο Οκτώβριο την περιοχή και χρειάζεται να απομακρυνθούν ώστε να αποκατασταθεί ο χώρος.

Sυνδέοντας το παρελθόν με το παρόν της μάρκας, στο Camp Jeep, το κοινό θα μπορέσει να απολαύσει σπάνια δείγματα ειδικών εκδόσεων μοντέλων της μάρκας από τις δεκαετίες του 60, του 70 και το 80 που συνέβαλαν με τον ξεχωριστό τους χαρακτήρα στο μύθο του ονόματος Jeep.

Τέλος, η εκδήλωση θα πλαισιωθεί από μία σειρά δρώμενων (συναυλίες, αθλητικές δραστηριότητες, παιχνίδια για τα παιδιά, κτλ.) που θα εκφράσουν με τον καλύτερο τρόπο τη φιλοσοφία και το ελεύθερο πνεύμα της μάρκας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Το καλό πρέπει να το παίρνουμε όπου το βρίσκουμε."

Κωστής Παλαμάς, 1859-1943, Ποιητής

  • 1740 – Η Μαρία Θηρεσία αναλαμβάνει τον θρόνο της Αυστρίας.
    1827 - Ελληνική Επανάσταση του 1821: Ναυμαχία του Ναυαρίνου.
    1922 - Έναρξη διαπραγματεύσεων για την Συνθήκη της Λωζάνης.

© 2002-2019 MEDIA2DAY