ΕΠΙΘΥΜΙΕΣΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Εντυπωσιακή κούρσα της Peugeot

Η γαλλική φίρμα αύξησε σημαντικά το μερίδιο αγοράς στην Ελλάδα για το πρώτο εξάμηνο του ’19.

Εντυπωσιακή κούρσα της Peugeot

Η Peugeot, απολαμβάνει τα οφέλη από την προσπάθεια της να δημιουργήσει ολοκληρωμένα μοντέλα, τα οποία αναβαθμίζουν τις αξίες της γαλλικής σχολής για την οδήγηση.

Η μάρκα με σήμα το λιοντάρι, έχει εντυπωσιακή πορεία και στην ελληνική αγορά. Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του ΣΕΑΑ (Σύνδεσμος Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκίνητων), η Peugeot, το πρώτο εξάμηνο του 2019 ξεπέρασε κάθε προσδοκία, καθώς κατέκτησε τη δεύτερη θέση πανελλαδικά με μερίδιο αγοράς 9,7% επί του συνόλου των νέων οχημάτων!

Αξίζει να σημειωθεί, ότι το μερίδιο αγοράς της γαλλικής μάρκας στην Ελλάδα συνολικά έχει τετραπλασιαστεί από το 2014, γεγονός το οποίο αποδεικνύει όχι μόνο τη δυναμική της μάρκας, αλλά και τη διαρκώς αυξανόμενη προτίμηση των πελατών στα μοντέλα και τις υπηρεσίες της φίρμας.

Ενδεικτικά, το SUV Peugeot 3008, το οποίο έχει βραβευτεί και ως Ευρωπαϊκό Αυτοκίνητο της Χρονιάς στο παρελθόν, έχει σημειώσει αύξηση 54% σε σχέση με το 2018 και μάλιστα, σημειώνοντας ρεκόρ πωλήσεων στις πιο πλούσιες εκδόσεις της γκάμας. Αντίστοιχα καλές επιδόσεις έχουν σημειώσει και όλα τα υπόλοιπα μοντέλα της μάρκας, αποδεικνύοντας τη δυναμική της σε όλες τις κατηγορίες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Ποτέ δεν σκέφτομαι το μέλλον. Έρχεται αρκετά σύντομα."

Άλμπερτ Αϊνστάιν

  • 1929 - Αρχίζει το μεγάλο Κραχ του χρηματιστηρίου της Νέας Υόρκης και ακολουθεί η κατάρρευση της δυτικής οικονομίας.

© 2002-2019 MEDIA2DAY