ΕΠΙΘΥΜΙΕΣΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Ήρθε το ανανεωμένο Renault Twingo

H Renault παρουσίασε το ανανεωμένο Twingo, το οποίο αναβαθμίζεται αισθητικά και τεχνολογικά.

Ήρθε το ανανεωμένο Renault Twingo

Η Renault έχει δημιουργήσει τα πιο επιτυχημένα μικρά αυτοκίνητα. Οι προτάσεις της γαλλικής φίρμας, διακρίνονται για την ικανότητα τους να κινούνται εύκολα στην πόλη και να καλύπτουν τις καθημερινές ανάγκες μας.

Το πρόγραμμα ανανέωσης του Renault Twingo, περιλαμβάνει, και ανανέωση της εμφάνισης του. Ο μπροστινός προφυλακτήρας έχει πιο κομψό σχεδιασμό, με πιο καθαρές γραμμές και περισσότερη βαμμένη επιφάνεια, ενώ, πλέον, τα φώτα ημέρας LED είναι ενσωματωμένα στα εμπρός φωτιστικά σώματα. Παράλληλα, ο σχεδιασμός της μάσκας δίνει την αίσθηση ότι το αυτοκίνητο είναι πιο φαρδύ, την ώρα που τα χρωμιωμένα διακοσμητικά, στις πιο ακριβές εκδόσεις, δίνουν μια ακόμα πινελιά διαφορετικότητας στο μοντέλο.

Τα νέα εμπρός φωτιστικά περιλαμβάνουν και τα φώτα ημέρας, τα οποία, πλέον, φέρουν το νέο εταιρικό μοτίβο C-Shape, ενώ λειτουργούν και ως φώτα αλλαγής κατεύθυνσης (φλας).Στο πίσω μέρος ξεχωρίζει ο ανασχεδιασμένος προφυλακτήρας, στο οποίο έχουν προστεθεί και επιπλέον διακοσμητικά στοιχεία. Αξίζει να σημειωθεί ότι το μπουτόν ξεκλειδώματος της πίσω πόρτας έχει τοποθετηθεί πάνω στη λαβή ανοίγματός της, με αποτέλεσμα η όλη διαδικασία να γίνεται, πλέον, με μία απλή κίνηση.

Είναι πιο αεροδυναμικό, καθώς έχει χαμηλώσει κατά 10 χιλ., οι εμπρός αεραγωγοί της μάσκας στέλνουν αέρα κατευθείαν στους θόλους των τροχών, ενώ και ο σχεδιασμός του πίσω μέρους βοηθά στην ομαλή διαχείριση των ροών αέρα. Παράλληλα, ο κινητήρας έχει καλύτερο αερισμό, χάρη στους νέους αεραγωγούς.

Προστέθηκαν δυο νέα χρώματα, το Κίτρινο Mango και το Λευκό Quartz.

Με τον κινητήρα τοποθετημένο στο πίσω μέρος, έχει κύκλο στροφής μόλις 4,3 μ., τον πιο μικρό της αγοράς. Σε συνδυασμό με το περιορισμένο του μήκος (3,61 μ.) παρκάρει εύκολα και  ελίσσεται άνετα μέσα στην πόλη.

Εξοπλίζεται, με τον ατμοσφαιρικό κινητήρα 1.0 SCe 65 είτε με τον  turbo κινητήρα βενζίνης 0.9 TCe 95. Ο υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας, μπορεί να συνδυαστεί με αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη (EDC).

Με δύο επιλογές συστημάτων infotainment, R&GO και EASY CONNECT, είναι συνδεδεμένο με το σύγχρονο τρόπο ζωής.

Διαθέσιμο αποκλειστικά σε 5-θυρο αμάξωμα και με κάθισμα συνοδηγού του οποίου η πλάτη αναδιπλώνεται πλήρως, προσφέρει στο εσωτερικό του δυνατότητα μεταφοράς αντικειμένων μήκους έως 2,31 μ. ένα νούμερο που θα ζήλευαν μεγαλύτερα αυτοκίνητα.

Το εσωτερικό έχει αναβαθμιστεί, με νέα σχέδια και νέες επιλογές εξατομίκευσης, παραμένοντας ευρύχωρο και έξυπνα σχεδιασμένο.

Για παράδειγμα, η κεντρική κονσόλα είναι ανασχεδιασμένη και πιο πρακτική, φιλοξενώντας μια θέση που μπορεί να μετατραπεί είτε σε ποτηροθήκη είτε σε βάση κινητού τηλεφώνου. Παράλληλα, εκεί φιλοξενούνται 2 θήρες USB και 1 θήρα AUX-In, πλάι στα κουμπιά για το Stop&Start και το Cruise Control / Speed Limiter. Πιο δίπλα, ο χώρος αποθήκευσης εμπρός από τον συνοδηγό είναι πλέον καλυμμένος σε όλα τα εξοπλιστικά επίπεδα, ενώ η εταζέρα πίσω από τα πίσω καθίσματα έχει ανασχεδιαστεί πλήρως. Συνολικά, η αίσθηση που αποπνέει το εσωτερικό είναι αυτή της αναβαθμισμένης απτής ποιότητας. 

Ο τιμοκατάλογος του ανανεωμένου Renault Twingo, ξεκινά από τα 10.780 ευρώ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Πίσω από κάθε μεγάλη περιουσία κρύβεται ένα έγκλημα."

Honoré de Balzac

  • 1719- Το Λιχτενστάιν κηρύττει ανεξαρτησία από την Αγία Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία του Γερμανικού Έθνους.

© 2002-2019 MEDIA2DAY