ΕΠΙΘΥΜΙΕΣΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Μέγιστη συνδεσιμότητα

Με το Seat FullLink ο οδηγός του Seat Ibiza έχει πλήρη πρόσβαση σε κάθε εφαρμογή του smartphone του.

Μέγιστη συνδεσιμότητα

H τεχνολογία συνδεσιμότητας Seat FullLink, που διαθέτει το Seat Ibiza, προσφέρει στον οδηγό τη δυνατότητα να έχει πλήρη και ασφαλή πρόσβαση στις εφαρμογές του τηλεφώνου του μέσω του συστήματος infotainment και την οθόνη αφής που βρίσκεται ενσωματωμένη στην ανανεωμένη κεντρική κονσόλα. Η δυνατότητα αυτή εξασφαλίζεται μέσω της τεχνολογίας MirrorLink που δημιουργήθηκε από το Car Connectivity Consortium.

Με τις εφαρμογές Seat ConnectApp & Seat DriveApp  (δωρεάν από το Google Play), ο οδηγός είναι συνέχεια συνδεδεμένος διατηρώντας ταυτόχρονα την πλήρη συγκέντρωση του στο δρόμο. Κάποια κύρια χαρακτηριστικά των εφαρμογών είναι:

ME (personal area): Διαμόρφωση κοινωνικών δικτύων και προφίλ (Facebook, Twitter, emails, SMS, RSS). Λειτουργία φωνητικής υπηρεσίας του SmartPhone και απάντηση μέσω της φωνητικής εντολής.

CHALLENGER: Εκμάθηση οικονομικής οδήγησης του SEAT. 23 προκλήσεις σε 3 επίπεδα δυσκολίας. (ταχύτητες, κατανάλωση, rpm, ecopoints, G-force)

CAR LIVE: Πληροφορίες του αυτοκινήτου κατά την οδήγηση σε : km/h, κατανάλωση, περιστροφή κινητήρα. Γραφήματα σε πραγματικό χρόνο.       

TRACKER: Δημιουργία αρχείου διαδρομών με το πόσα λίτρα καυσίμου καταναλώθηκαν. Μπορούν να καταχωρηθούν και να συγκριθούν για την βελτιστοποίηση κατανάλωσης καυσίμου.

CAR STATUS: Έλεγχος του στάτους του αυτοκινήτου (πχ. ειδοποιήσεις, προγραμματισμένη συντήρηση)

Το Ibiza είναι το πρώτο μοντέλο της Seat, με αποκλειστικές δυνατότητες συνδεσιμότητας “powered by Samsung”. Η ισπανική αυτοκινητοβιομηχανία υπέγραψε συνεργασία με την Sαmsung για την ανάπτυξη καινοτόμων λύσεων συνδεσιμότητας και σε πρώτο στάδιο προσφέρει το Samsung Galaxy A3 με το Action model “Connect” σε πάνω από 35 χώρες.Τα τελευταίας γενιάς συστήματα infotainment εφοδιάζονται με οθόνη αφής σε όλες τις εκδόσεις. Το προαιρετικό Media System Plus περιλαμβάνει φωνητικό έλεγχο και δυνατότητα σύνδεσης MirrorLink.

Τέσσερις προαιρετικοί αισθητήρες παρκαρίσματος εμπρός και πίσω με ηχητικό και οπτικό σήμα παρέχουν εγγύηση για ασφαλές παρκάρισμα ενώ η κάμερα οπισθοπορείας διατίθεται ως προαιρετικός εξοπλισμός εμφανίζοντας στην οθόνη κατευθυντήριες γραμμές παρκαρίσματος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Η τύχη ευνοεί τα προετοιμασμένα μυαλά."

Louis Pasteur, 1822-1895, Γάλλος επιστήμονας

  • 480 π.Χ. - Σκοτώνεται ο Λεωνίδας στη μάχη των Θερμοπυλών, μαζί με τους 300 του και τους 700 Θεσπιείς
    1882 - Ακούγεται για πρώτη φορά στη Μόσχα, στον Καθεδρικό του Σωτήρα, η Οβερτούρα του 1812, του Τσαϊκόφσκι
    1968 - Η Σοβιετική Ένωση καταλύει την Άνοιξη της Πράγας
    1991 - Το Κοινοβούλιο της Βαλτικής δημοκρατίας της Εσθονίας κηρύσσει πλήρη ανεξαρτησία από την ΕΣΣΔ

© 2002-2019 MEDIA2DAY