ΕΠΙΘΥΜΙΕΣΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Η πρώτη μονάδα της Mazda

H Mazda Autoone λειτουργεί πλέον ως επίσημο σημείο πώλησης τον μοντέλων της ιαπωνικής φίρμας στην Ελλάδα.

Η πρώτη μονάδα της Mazda

Στο πλαίσιο μιας διαρκούς και δυναμικής ανάπτυξης, ο Όμιλος Συγγελίδη, ανακοίνωσε την έναρξη λειτουργίας της Mazda Autoone, ως επίσημου σημείου πώλησης της σύγχρονης γκάμας των μοντέλων της ιαπωνικής μάρκας στην ελληνική αγορά.

Στα εγκαίνια, παρευρέθηκαν φίλοι και συνεργάτες οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τη νέα εποχή Mazda, να ξεναγηθούν στο νέο κατάστημα και να διασκεδάσουν στο πάρτι που ακολούθησε. Την εκδήλωση μεταξύ άλλων τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρέσβης της Ιαπωνίας Yasuhiro Shimizu, η Εμπορική Ακόλουθος της Ιαπωνικής Πρεσβείας Yukiko Fujisawa, ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου καθώς και ο David McGonigle, Regional Director Mazda Central & South East Europe.

Η ολοκληρωμένη υπερσύγχρονη μονάδα, συνολικής έκτασης 2.100 τ.μ., έχει ως πρωταρχικό στόχο την διαρκή και αξιόπιστη παροχή υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών, τόσο σε επίπεδο πωλήσεων όσο και σε επίπεδο υπηρεσιών, μετά την πώληση.

Η Autoone, διαθέτει πολυτελή έκθεση όπου παρουσιάζει τις νέες εκδόσεις όλων των μοντέλων της Mazda, εξουσιοδοτημένο συνεργείο με άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, σύγχρονα ειδικά εργαλεία διάγνωσης και επισκευής αλλά και πλούσια γκάμα ανταλλακτικών και αξεσουάρ. Παράλληλα, προσφέρει στους πελάτες της δυνατότητα δοκιμαστικής οδήγησης για όλα τα μοντέλα της Mazda, καθώς και αυτοκίνητο αντικατάστασης για τους πελάτες του συνεργείου.

Οι επισκέπτες της έκθεσης, θα έχουν την δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά και να οδηγήσουν όλη την ευρωπαϊκή σειρά μοντέλων της ιαπωνικής μάρκας, ξεκινώντας από το Mazda 2, το ολοκαίνουριο Mazda 3, το Mazda 6, το  Mazda CX-3, το Mazda CX-5 και το εμβληματικό Mazda MX-5. Όλα τα αυτοκίνητα χαρακτηρίζονται από την σχεδιαστική γλώσσα Κodo: Soul of Motion, τεχνολογίες Skyactiv και πλήρη γκάμα συστημάτων ασφαλείας i-Activesense safety.

Η Mazda Autoone, βρίσκεται στη Λ. Βουλιαγμένης 88, στη Γλυφάδα, τηλ: 213 0140400

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Είναι πάντα οι αρετές και όχι οι αμαρτίες ενός ανθρώπου που τον σπρώχνουν στην καταστροφή."

Rebecca West, Βρετανίδα συγγραφέας & αρθρογράφος

  • 1313 - Γεννήθηκε ο Βοκάκιος, Ιταλός συγγραφέας
    1952 - Γεννήθηκε ο Γεώργιος Παπανδρέου (νεότερος), Έλληνας πολιτικός
    1963 - Η Βαλεντίνα Τερέσκοβα έγινε η πρώτη γυναίκα στο διάστημα.

© 2002-2019 MEDIA2DAY