ΕΠΙΘΥΜΙΕΣΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Kομψό, ευρύχωρο και πρακτικό SUV

Το νέο Arona διαθέτει άνεση χώρων, συμπαγείς διαστάσεις και την τελευταία τεχνολογία σε θέματα ασφάλειας.

Kομψό, ευρύχωρο και πρακτικό SUV

Το Seat Arona είναι ένα κομψό, ευρύχωρο, πρακτικό και άνετο SUV, για καθημερινή αστική χρήση. Τα υψηλά χαρακτηριστικά του εξασφαλίζουν και άριστη απόδοση και στις εξορμήσεις του Σαββατοκύριακου.

Επίσης, η πρόταση της ισπανικής μάρκας, διαθέτει την τελευταία τεχνολογία σε θέματα ασφάλειας και συνδεσιμότητας καθώς και πολλές επιλογές εξατομίκευσης.

Η χρήση της πλατφόρμας Modular Quer Baukasten (MQB A0) του Ομίλου Volkswagen, επιτρέπει μεγαλύτερη κατασκευαστική ευελιξία, πιο άκαμπτα αμαξώματα καθώς και την παραγωγή διαφορετικών μοντέλων εντός της ίδιας κατηγορίας. Με την ίδια πλατφόρμα βάσης είναι δυνατόν να επιτευχθούν διαφορετικές εξωτερικές διαστάσεις με διαφορετικά μεταξόνια. Χαρακτηριστικά το μεταξόνιο του Arona είναι 2 χιλ. μεγαλύτερο από αυτό του νέου Ibiza. H Seat διέθεσε 900 εκατ. ευρώ σε επενδύσεις R&D στην παραγωγή των Ibiza και Arona.Ένα ακόμη πλεονέκτημα της πλατφόρμας είναι η μείωση του  βάρους. Το Arona είναι από τα ελαφρύτερα αυτοκίνητα στην κατηγορία του, γεγονός που συμβάλλει στις καλύτερες επιδόσεις (με χαμηλότερη κατανάλωση) όσο και στη δυναμική οδηγική συμπεριφορά.

Έχει συμπαγείς διαστάσεις για ευέλικτη οδήγηση στην πόλη, στον αυτοκινητόδρομο και στην ύπαιθρο που προσφέρουν παράλληλα και ευρύχωρο εσωτερικό. Διαστάσεις, 4.13 μ. μήκος, 1.78 μ. πλάτος και 1.54 μ. ύψος.

Το ύψος προσφέρει απρόσκοπτη ορατότητα, ο διαθέσιμος χώρος εμπρός και πίσω για τους επιβάτες είναι μεγάλος ενώ ο χώρος αποσκευών φτάνει τα 400 λίτρα, από τους μεγαλύτερους στη κατηγορία.

Όσον αφορά την παθητική και ενεργητική ασφάλεια, αποτελεί επίσης σημείο αναφοράς στην κατηγορία του. Εξοπλισμένο με προηγμένα συστήματα οδηγικής υποβοήθησης που συναντάμε κυρίως σε μεγαλύτερες κατηγορίες όπως, Front Assist, Hill Hold Control, Σύστημα Ανίχνευσης Κούρασης, Αισθητήρες Φωτός και Βροχής, Σύστημα Αποφυγής Πολλαπλών Συγκρούσεων, Σύστημα Προειδοποίησης Οπισθοπορείας, Ανίχνευση Τυφλού Σημείου, Σύστημα Υποβοήθησης Στάθμευσης με Κάμερα Οπισθοπορείας και Adaptive Cruise Control (ACC) με λειτουργία Stop&Go.

Από άποψη συνδεσιμότητας και άνεσης, προσφέρει όλα τα γνωστά συστήματα infotainment, όπως το Keyless Entry με Start & Stop System, την υψηλής ακρίβειας και ποιότητας πίσω κάμερα, την premium οθόνη 8” black panel, την ασύρματη βάση φόρτισης τηλεφώνου με κεραία GSM και το ηχοσύστημα BeatsAudioTM. Το Arona είναι ένα πλήρως συνδεδεμένο αυτοκίνητο χάρη στα Apple Car Play, Android Auto, Mirror Link  και Seat DriveApp.

Ο τιμοκατάλογος του Seat Arona ξεκινά από τα 15.245 ευρώ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Τίποτα δεν κάνει έναν άνθρωπο τόσο ξεπερασμένο όσο το να επικρίνει τη νεότερη γενιά."

Adlai Stevenson, 1900-1965, Αμερικανός πολιτικός

  • 1656 - Η Αγγλία και η Γαλλία υπογράφουν ειρηνευτική συμφωνία.
    1789 - Ιδρύεται το αμερικανικό Στέιτ Ντιπάρτμεντ.
    1919 - Η ημερήσια εφημερίδα «Καθημερινή» εκδίδεται στην Αθήνα.

© 2002-2019 MEDIA2DAY