ΕΠΙΘΥΜΙΕΣΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Η Seat στηρίζει την μουσική

Η Seat και το Primavera Sound συνεργάζονται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.

Η Seat στηρίζει την μουσική

Η Seat γιορτάζει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά τη στρατηγική συνεργασία της με το Primavera Sound, ένα από τα πιο δημοφιλή μουσικά φεστιβάλ στη διεθνή σκηνή, το οποίο φέτος αναμένεται να συγκεντρώσει πάνω από 220.00 επισκέπτες. Με αυτή την κίνηση, η αυτοκινητοβιομηχανία συνδέεται με το νεανικό πνεύμα την πόλης της Βαρκελώνης και το πάθος για μουσικά και διεθνή ταλέντα.

Η συνεργασία αυτή περιλαμβάνει αρκετές ενέργειες με πρωτοβουλία της μάρκας, όπως η νέα ψηφιακή και οπτικοακουστική πλατφόρμα Radio Primavera Sound, το Seat Village Stage το οποίο θα παρουσιάσει 13 διεθνείς και εγχώριους καλλιτέχνες της hip hop καθώς και DJs από τρία διεθνούς φήμης indie συγκροτήματα που θα κλείνουν το πρόγραμμα κάθε βραδιάς. Συνεχίζοντας επίσης την παράδοση της προηγούμενης χρονιάς, η μάρκα δανείζει το όνομά της στη δημόσια εξέδρα Created in Barcelona.

Το Seat Village που πέρυσι φιλοξένησε το μουσικό παρελθόν του φεστιβάλ με τη βοήθεια επαγγελματία DJ (στην πραγματικότητα ενός ρομπότ) όπου οι επισκέπτες μπορούσαν να ζητήσουν να ακούσουν τραγούδια και μουσικά είδη που χρονολογούνταν από τις αρχές αυτού του μουσικού γεγονότος, φέτος προσθέτει στο line-up 13 καλλιτέχνες της hip hop και trap μουσικής. H προσέγγιση αυτή θα δώσει στους επισκέπτες τη δυνατότητα να εξερευνήσουν το παρόν και το μέλλον της μουσικής σε ένα εξαιρετικό περιβάλλον με εμφανίσεις όπως των Little Simz, Mucho Muchacho, Junglepussy και Kaydy Cain μεταξύ άλλων πρωταγωνιστών της μουσικής. Επιπλέον, τρείς DJs από μυθικές indie μπάντες, o Jarvis Cocker (Pulp), o Tim Burgess (The Charlatans) και ο Richard Colburn (Belle & Sebastian) θα ζωντανέψουν τη σκηνή μέχρι το κλείσιμο της κάθε βραδιάς.

Επιπλέον, το Seat Stage θα φιλοξενήσει τη Miley Cyrus μόλις μία μέρα μετά την παρουσίαση της τελευταίας κυκλοφορίας της στον κόσμο. Άλλοι διεθνώς αναγνωρισμένοι καλλιτέχνες που θα βρεθούν επί σκηνής θα είναι οι Solange, Interpol, Carly Rae Jepsen ή James Blake.

Η νέα ψηφιακή και οπτικοακουστική ραδιοφωνική πλατφόρμα προσφέρει on-demand μουσικό και πολιτιστικό πρόγραμμα μέσω ζωντανής μετάδοσης 24/7, 365 ημέρες το χρόνο. Ως στρατηγικός εταίρος, η SEAT έχει δύο ραδιοφωνικές εκπομπές. Στη φετινή έκδοση, το Radio Primavera Sound και η Seat μετακινούν τα στούντιο ηχογραφήσεων στην καρδιά του φεστιβάλ για να εκπέμπουν ένα ειδικό πρόγραμμα Primavera Sound που θα περιλαμβάνει συνεντεύξεις καθώς και τις τελευταίες μουσικές επιτυχίες. Οι ακροατές μπορούν να συντονιστούν στο πρόγραμμα μέσω μιας εφαρμογής για κινητά, η οποία είναι τώρα διαθέσιμη για IOS και σύντομα για το Android, ή μέσω της ιστοσελίδας

Σε αυτή τη νέα έκδοση, η μάρκα πραγματοποιεί επίσης ενέργειες σχετικές με την τέχνη του δρόμου προκειμένου να προσθέσει χρώμα και δημιουργικότητα στο φεστιβάλ. Η μάρκα προωθεί ένα χώρο συνεργασίας για περισσότερους από 15 εγχώριους και διεθνείς καλλιτέχνες που έχουν δεσμευτεί να ζωντανέψουν ιστορικά Primavera Sound τραγούδια σε τοιχογραφίες διάσπαρτες γύρω από το φεστιβάλ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Τίποτα δεν κάνει έναν άνθρωπο τόσο ξεπερασμένο όσο το να επικρίνει τη νεότερη γενιά."

Adlai Stevenson, 1900-1965, Αμερικανός πολιτικός

  • 1656 - Η Αγγλία και η Γαλλία υπογράφουν ειρηνευτική συμφωνία.
    1789 - Ιδρύεται το αμερικανικό Στέιτ Ντιπάρτμεντ.
    1919 - Η ημερήσια εφημερίδα «Καθημερινή» εκδίδεται στην Αθήνα.

© 2002-2019 MEDIA2DAY