ΕΠΙΘΥΜΙΕΣΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Πήρε φωτιά το Tesla Model S

Φωτιά ξέσπασε σε ένα Tesla Model S, ενώ το αυτοκίνητο βρισκόταν σταθμευμένο σε πάρκινγκ στο Hong Kong.

Πήρε φωτιά το Tesla Model S

Το ατύχημα συνέβη πριν από λίγες ημέρες στο παρκινγκ San Po Kong Plaza. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία του Χονγκ Κονγκ επιβεβαίωσε ότι διερευνά την πυρκαγιά, χωρίς να προσδιορίζει τη μάρκα του αυτοκινήτου.

Οι πρόσφατες πυρκαγιές των οχημάτων έχουν προκαλέσει ανησυχία για την ασφάλεια των ηλεκτρικών οχημάτων στην Κίνα, την κορυφαία αγορά αυτοκινήτων στον τομέα των πωλήσεων. Το 2018, η χώρα κατέγραψε τουλάχιστον 40 συμβάντα που σχετίζονται με πυρκαγιά και αφορούν τα οχήματα νέας τεχνολογίας, τα οποία περιλαμβάνουν αμιγώς ηλεκτρικά, υβριδικά αυτοκίνητα και αυτοκίνητα κυψελών καυσίμου.

Η Tesla ανακοίνωσε ότι ξεκινά την αναβάθμιση του λογισμικού στα δύο από τα ηλεκτρικά της οχήματα, συμπεριλαμβανομένου του δημοφιλούς μοντέλου S, για να ενισχύσει την ασφάλεια των μπαταριών.

Η Tesla δήλωσε ότι στα αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα της, είναι 10 φορές μικρότερες οι πιθανότητες να ξεσπάσει φωτιά  σε σχέση με τα μοντέλα που φέρουν κινητήρα εσωτερικής καύσης.

Η κινέζικη μάρκα Nio, ανταγωνιστής της Tesla, δήλωσε τον περασμένο μήνα ότι ένα από τα ηλεκτρικά της, το ES8 πήρε φωτιά  στη βορειοδυτική κινεζική πόλη Xian, κατά την διάρκεια της συντήρησης του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
SPONSORED LINKS

"Δεν με πειράζουν τα ψέματα αλλά μισώ την ανακρίβεια."

Σάμουελ Μπάτλερ, 1835-1902, Άγγλος συγγραφέας

  • 1536 – Η Άννα Μπολέυν, δεύτερη σύζυγος του Ερρίκου Η' της Αγγλίας αποκεφαλίζεται για μοιχεία, προδοσία και αιμομιξία.
    1919 – Αποβιβάζεται στο λιμάνι της Σαμψούντας ο Μουσταφά Κεμάλ απ' όπου αρχίζει η δεύτερη φάση της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού.
    Ημέρα μνήμης της Ποντιακής Γενοκτονίας.

© 2002-2019 MEDIA2DAY