ΕΠΙΘΥΜΙΕΣΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Συγχαρητήρια στην Seat!

Η φίρμα συγκέντρωσε περισσότερα από 13.500 ευρώ, τα οποία έγιναν δωρεά στο πρόγραμμα Candela Bracele για τον παιδικό καρκίνο.

Συγχαρητήρια στην Seat!

Η Seat, δεν έχει στόχο μόνο την αύξηση των πωλήσεων. Με στενευμένες ενέργειες ενεργοποιεί τους πολίτες σε θέματα τα οποία έχουν προτεραιότητα στη ζωή μας. Η ισπανική μάρκα ολοκλήρωσε ένα ακόμη πρόγραμμα το οποίο έχει στόχο την ενίσχυση της έρευνας για τον καρκίνο στην παιδική ηλικία.

Χιλιάδες εργαζόμενοι της Seat, μέλη των οικογενειών τους και φίλοι βρέθηκαν στο εργοστάσιο της μάρκας στο Martorell για να περάσουν μαζί μία μεγάλη ημέρα ψυχαγωγικού αθλητισμού και αλληλεγγύης. Περισσότεροι από 4.500 ενήλικες και 1.500 παιδιά συμμετείχαν στην 5η έκδοση του Seat Race, σημειώνοντας ρεκόρ συμμετοχών με 20% περισσότερους δρομείς από την προηγούμενη χρονιά, σε μια προσπάθεια ενίσχυσης της έρευνας για τον καρκίνο στην παιδική ηλικία.

Χάρη στη φιλανθρωπική συνεισφορά των 3 ευρώ από κάθε συμμετέχοντα, η Seat συγκέντρωσε περισσότερα από 13.500 ευρώ, τα οποία έγιναν δωρεά στο πρόγραμμα Candela Bracelet για την υποστήριξη της έρευνας για τον καρκίνο στην παιδική ηλικία.

Ο διαγωνισμός περιελάβανε ταυτόχρονα αγώνες δρόμου 5 χλμ. και 10 χλμ. για τους ενήλικες ενώ τα 1.500 παιδιά αγωνίστηκαν στο Arona Kids Run 1.000 μ. Επιπλέον, καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας υπήρχαν διαθέσιμες υπηρεσίες φροντίδας καθώς και παιδική χαρά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
SPONSORED LINKS

"Όλη η ιδέα που έχεις για τον εαυτό σου είναι δανεισμένη. Δανεισμένη απ’ αυτούς που δεν έχουν ιδέα ποιοι είναι οι ίδιοι."

Όσσο (Μπαγκουάν Σρι Ραζνίς)

  • 1543 - Πεθαίνει ο Πολωνός αστρονόμος Κοπέρνικος.

    1743 - Γεννιέται ο Γάλλος επαναστάτης Ζαν Πολ Μαρά.

    1819 - Γεννιέται η Βικτωρία, βασίλισσα του Ηνωμένου Βασιλείου.

© 2002-2019 MEDIA2DAY