ΕΠΙΘΥΜΙΕΣΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Άλλαξε το Android Auto της Google

Η εφαρμογή της Google αλλάζει εν όψει καλοκαιριού, προσφέροντας μια νέα γκάμα ψυχαγωγικών λειτουργιών.

Άλλαξε το Android Auto της Google

Το Android Auto της Google αλλάζει για το καλοκαίρι. Η Google ανακοίνωσε τη δημιουργία ενός αναβαθμισμένου συστήματος, το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να χρησιμοποιούν τα smartphones μέσω του συστήματος ψυχαγωγίας του αυτοκινήτου.

Από τη σκοπιά του σχεδιασμού, το Android Auto θα έχει ένα σκούρο χρώμα φόντου σε συνδυασμό με χρώματα διαφόρων τόνων.

Η διασύνδεση θα μεγιστοποιήσει το μέγεθος των ευρύτερων οθονών ψυχαγωγίας και θα επιτρέψει την προβολή περισσότερων πληροφοριών. Μια νέα μπάρα πλοήγησης θα επιτρέψει την αναδιάταξη των διαφόρων λειτουργιών.

Για παράδειγμα, ένας χρήστης μπορεί να δει τις οδηγίες και τις εφαρμογές για κινητά ταυτόχρονα στην οθόνη.

Από την άποψη της ευχρηστίας και της ευκολίας, η Google δήλωσε πώς μόλις το όχημα ενεργοποιηθεί, το σύστημα θα "συνεχίσει να αναπαράγει τα μέσα που έχει επιλέξει ο χρήστης και να εμφανίζει την εφαρμογή πλοήγησης της επιλογής του χρήστη".

Το Android Auto, μαζί με το CarPlay της Apple, έχουν γίνει όλο και πιο δημοφιλή ενώ τα αξιοποιούν όλο και περισσότεροι χρήστες. Η είσοδος τους στον χώρο της τεχνολογίας έγινε το 2014.

Η Google σημείωσε ότι το Android Auto διατίθεται σε 500 μοντέλα οχημάτων από 50 brands παγκοσμίως και πως το τελευταίο design θα κυκλοφορήσει σε συμβατά οχήματα αυτό το καλοκαίρι.

Πέρυσι, μια μελέτη από το Ίδρυμα για την Ασφάλεια της Κυκλοφορίας στις ΗΠΑ, διαπίστωσε ότι τα ενσωματωμένα συστήματα πληροφοριών ψυχαγωγίας αυτοκινήτων αποσπούν περισσότερο την προσοχή του οδηγού σε σχέση με το Apple CarPlay και το Android Auto.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
SPONSORED LINKS

"Όλη η ιδέα που έχεις για τον εαυτό σου είναι δανεισμένη. Δανεισμένη απ’ αυτούς που δεν έχουν ιδέα ποιοι είναι οι ίδιοι."

Όσσο (Μπαγκουάν Σρι Ραζνίς)

  • 1543 - Πεθαίνει ο Πολωνός αστρονόμος Κοπέρνικος.

    1743 - Γεννιέται ο Γάλλος επαναστάτης Ζαν Πολ Μαρά.

    1819 - Γεννιέται η Βικτωρία, βασίλισσα του Ηνωμένου Βασιλείου.

© 2002-2019 MEDIA2DAY