ΕΠΙΘΥΜΙΕΣΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Με 100 ευρώ το μήνα απολαμβάνεις το νέο Μitsubishi Eclipse Cross

Το νέο Μitsubishi Eclipse Cross λανσάρεται με νέο χρηματοδοτικό πρόγραμμα και μηνιαία δόση τα 100 ευρώ.

Με 100 ευρώ το μήνα απολαμβάνεις το νέο Μitsubishi Eclipse Cross

Σημαντικά μειώνεται το τελικό κόστος του Μitsubishi Eclipse Cross, αν αγοραστεί τοις μετρητοίς ή με χρηματοδότηση.

Το νέο άτοκο χρηματοδοτικό πρόγραμμα, καθορίζει ότι το χρηματοδοτούμενο κεφάλαιο είναι 7.070 ευρώ. Η διάρκεια αποπληρωμής του υπολοίπου ποσού γίνεται έως και 72 μήνες. Και έτσι η μηνιαία δόση διαμορφώνεται στα 100 ευρώ το μήνα.

Το SUV Μitsubishi Eclipse Cross, είναι το πιο καινούργιο μοντέλο της μάρκας, που έχει κερδίσει τους δυσκολότερους αγώνες. Κατασκευάζεται στην Ιαπωνία και διακρίνεται για την μοντέρνα σχεδίαση και την υψηλή ποιοτική κατασκευή.  

Ακολουθεί τη νέα τάση και στους κινητήρες, εξοπλίζεται με εξελιγμένο μοτέρ βενζίνης 1.500 κ.εκ. απόδοσης 163 ίππων. Για να κινείται και στο off road, φέρει αποδοτικό σύστημα τετρακίνησης ειδικών προδιαγραφών.Αξίζει να τονιστεί, το υψηλό επίπεδο ασφάλειας:

Πήρε 5 αστέρια στο Crash Test του EuroNcap 2017, είναι ένα από τα πιο ασφαλή SUV στον κόσμο.

Εξοπλίζεται με 7 αερόσακους και στο βασικό επίπεδο εξοπλισμού.

Διαθέτει, Adaptive Cruise Control, Προειδοποίηση τυφλής γωνίας, Σύστημα προειδοποίησης αλλαγής λωρίδας και Σύστημα ειδοποίησης οπίσθιας κυκλοφορίας.

Το τετρακίνητο Mitsubishi Eclipse Cross, με πολλά preumium στοιχεία, κινητήρα 1.500 κ.εκ. και αυτόματο κιβώτιο CVT, κοστίζει 34.950 ευρώ. Η έκδοση με κίνηση σε 2 τροχούς κοστίζει 21.650 ευρώ.Ειδικότερα, το Eclipse Cross είναι πλήρως εξοπλισμένο με τις πιο σύγχρονες και έξυπνες τεχνολογίες ασφάλειας της ιαπωνικής μάρκας. Βασισμένα στη χρήση πολλαπλών τύπων αισθητήρων για την παρακολούθηση της περιμετρικής επιφάνειας του οχήματος, τα συστήματα αυτά προβλέπουν καταστάσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε ατύχημα και βοηθούν τον οδηγό να τις αποφύγει:

-        Forward Collision Mitigation: Το σύστημα αυτό “Μετρίασης των Επιπτώσεων Εμπρόσθιας Σύγκρουσης” χρησιμοποιεί κάμερα, ραντάρ λέιζερ και ραντάρ χιλιοστομετρικού κύματος για την ανίχνευση οχημάτων ή πεζών μπροστά από το αυτοκίνητο. Εάν διαπιστωθεί κίνδυνος σύγκρουσης προειδοποιεί ηχητικά τον οδηγό και τον βοηθά να μετριάσει τις επιπτώσεις της ζημιάς, ή ανάλογα με την κατάσταση, να αποφύγει εντελώς τη σύγκρουση με αυτόματη ενεργοποίηση των φρένων.

-        Lane Departure Warning: Πρόκειται για ένα σύστημα “Προειδοποίησης Παρέκκλισης από τη Λωρίδα Κυκλοφορίας”.

-        Blind Spot Warning system & Lane Change Assist & Rear Cross Traffic Alert: Τα συστήματα “Προειδοποίησης Τυφλού Σημείου”, “Υποστήριξης Αλλαγής Λωρίδας” και “Προειδοποίησης Όπισθεν Διασταυρούμενης Κυκλοφορίας” προειδοποιoύν τον οδηγό για οχήματα που πλησιάζουν από πίσω και από το πλάι και τον βοηθούν στις αλλαγές λωρίδων κυκλοφορίας και στους ελιγμούς με όπισθεν.

-        Adaptive Cruise Control: Με τη βοήθεια ενός ραντάρ χιλιοστομετρικού κύματος, το σύστημα αυτό ελέγχει την απόσταση από το προπορευόμενο όχημα, επιβραδύνοντας το Eclipse Cross σύμφωνα με την ταχύτητα αυτού. Με ελαφρά πίεση στο πεντάλ του γκαζιού ή πάτημα ενός διακόπτη, το όχημα συνεχίζει κανονικά την πορεία του εάν το προπορευόμενο αναχωρήσει ή επιταχύνει (εντός νόμιμων ορίων).

-        Ultrasonic Misacceleration Mitigation System: Το έξυπνο σύστημα ασφάλειας “Μετριασμού της Ακούσιας Επιτάχυνσης”, το όποιο λειτουργεί με υπερήχους, ελέγχει την ισχύ του κινητήρα για να αποσωβήσει την απότομη επιτάχυνση από στάση, όταν έχοντας άλλο όχημα ή εμπόδιο μπροστά του, ο οδηγός κατά λάθος πατήσει - απότομα - γκάζι αντί για φρένο.

-        Automatic High Beam: Η “Αυτόματη Λειτουργία Μεγάλης Σκάλας” AHB παρακολουθεί τους προβολείς και τους προβολείς ομίχλης των αντίθετα ερχόμενων οχημάτων καθώς και τα επίπεδα φωτισμού του δρόμου και περιβάλλοντος και ενεργοποιεί αυτόματα τη μεσαία ή τη μεγάλη σκάλα ανάλογα.

-        Multi-around Monitor w/ Bird-View Image: Αρκετές κάμερες γύρω από τα όχημα προβάλλουν 5 διαφορετικές εικόνες: εμπρός, πίσω, πλάι (δεξιά & αριστερά), και μία πανοραμική 360°, βοηθώντας τον οδηγό να παρκάρει σε στενούς χώρους στάθμευσης, καθώς γραμμές καθοδήγησης προβάλλονται στην οθόνη σύμφωνα με τις πραγματικές κινήσεις του τιμονιού. Αυτό το έξυπνο βοήθημα ηλεκτρονικού παρκαρίσματος συμπληρώνεται από ένα σετ γωνιακών αισθητήρων.

-        Ηλεκτρικό χειρόφρενο & Brake Auto Hold: Όταν αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη, το αυτοκίνητο θα παραμένει σταματημένο, μετά το λύσιμο του χειρόφρενου. Αυτό θα λύνεται αυτόματα όταν ο οδηγός πατά γκάζι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Είναι στη φύση του ανθρώπου να σκέφτεται λογικά και να ενεργεί παράλογα."

Ανατόλ Φρανς

  • 1906 - Το S-O-S υιοθετείται ως επίσημο σήμα ύπαρξης κινδύνου.

    1943 - Ο Λίβανος κερδίζει την ανεξαρτησία του από τη Γαλλία.

© 2002-2019 MEDIA2DAY