ΕΠΙΘΥΜΙΕΣΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Το μοναδικό Range Rover με 400 ίππους!

Η νέα έκδοση του off road μοντέλου εξοπλίζεται με νέο εξακύλινδρο βενζινοκινητήρα Ingenium.

Το μοναδικό Range Rover με 400 ίππους!

Το Range Rover έχει καθιερωθεί στην αγορά των πολυτελών SUV μεγάλου μεγέθους για τον επιτυχημένο συνδυασμό της βρετανικής πολυτέλειας και της φινέτσας με τις μεγάλες δυνατότητες κίνησης και στο off road. Η τελευταία προσθήκη στη γκάμα του αυτοκινήτου που επιλέγει για τις μετακινήσεις τις ακόμα και η βασιλική οικογένεια της Μεγάλης Βρετανίας, είναι η έκδοση που εξοπλίζεται με τον πιο σύγχρονο εξακύλινδρο βενζινοκινητήρα Ingenium 3.000 κ.εκ. και  υποστηρίζεται από την τεχνολογία Mild Hybrid Electric Vehicle (MHEV).Αυτό το ιδιαίτερα ισχυρό και αποδοτικό μοτέρ εξασφαλίζει υψηλές επιδόσεις και περιορισμένους ρύπους. Η απόδοση του εκτοξεύεται στους 400 ίππους και η μέγιστη ροπή αγγίζει τα 55,8 χλγμ. Όσο για τις επιδόσεις καλύπτουν τις απαιτήσεις και των οδηγών που αναζητούν την ευχαρίστηση της γρήγορης κίνησης. Τα επίσημα στοιχεία δίνουν επιτάχυνση 0-100 χλμ./ώρα σε 6,3΄΄ και τελική ταχύτητα 225 χλμ./ώρα. Αυτές οι επιδόσεις ταιριάζουν στον χαρακτήρα του πολυτελούς SUV που έχει σαν αποστολή την κάλυψη μεγάλων αποστάσεων με γρήγορο ρυθμό και πρωτόγνωρη άνεση. 

Αυτά τα χαρακτηριστικά, βασισμένα στον τελευταίο βενζινοκινητήρα Ingenium, αποτελούν μέρος ενός συστήματος μετάδοσης κίνησης Mild Hybrid Electric Vehicle (MHEV) σχεδιασμένο για να προσφέρει βελτιωμένη απόδοση, με οικονομία καυσίμου (μέση κατανάλωση 9,3 λίτρα/100χλμ.) και εκπομπές CO2 212 γρμ./χλμ.(NEDC). Είναι ένα ακόμη βήμα που έκανε η Jaguar Land Rover για να εξασφαλίσει ότι θα προσφέρει ηλεκτροκίνητη επιλογή σε όλα τα νέα μοντέλα από το 2020.


Με βάση ένα νέο σύστημα εκκίνησης, ο τελευταίος κινητήρας 3.0 λίτρων συνδυάζεται με ένα ηλεκτρικό μοτέρ που μπορεί να συγκεντρώνει ενέργεια μέσω επιβράδυνσης και να το αποθηκεύει σε μια μπαταρία 48V. Αυτή η ενέργεια μπορεί στη συνέχεια να αναπτυχθεί εκ νέου με τη βοήθεια ροπής, μειώνοντας τις εκπομπές CO2 και το φορτίο εργασίας στον κινητήρα.

Επιπλέον, μια ενημερωμένη παλέτα χρωμάτων περιλαμβάνει δύο νέα χρώματα, καθώς η απόχρωση Eiger Gray αντικαθιστά την Corris Gray και η Portofino Blue είναι τώρα διαθέσιμη αντί της Loire Blue. Οι πελάτες μπορούν επίσης να επιλέξουν μια νέα ζάντα σχεδίασης Gloss Black 22 ιντσών, εκτός από τις υπάρχουσες επιλογές 21 ιντσών και 22 ιντσών. Το Apple CarPlay και το Android Auto βελτιώνουν τη συνδεσιμότητα των smartphones.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Είναι στη φύση του ανθρώπου να σκέφτεται λογικά και να ενεργεί παράλογα."

Ανατόλ Φρανς

  • 1906 - Το S-O-S υιοθετείται ως επίσημο σήμα ύπαρξης κινδύνου.

    1943 - Ο Λίβανος κερδίζει την ανεξαρτησία του από τη Γαλλία.

© 2002-2019 MEDIA2DAY