ΕΠΙΘΥΜΙΕΣΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Νέο VW T-Cross: Λατρεύει και την πόλη

Το καινούργιο T-Cross είναι ένα ευέλικτο μοντέλο ιδανικό για αστικές μετακινήσεις.

Νέο VW T-Cross: Λατρεύει και την πόλη

Το νέο VW T-Cross είναι το τέταρτο μέλος στη γκάμα των SUV της μεγαλύτερής ευρωπαϊκής αυτοκινητοβιομηχανίας. Συμπληρώνει την πιο πλήρη και επιτυχημένη γκάμα στην αυτοκινητοβιομηχανία.

Ταιριάζει ακόμα περισσότερο στην πόλη από το T-Roc και είναι πολύ πιο μικρό σε σχέση με το Tiguan, αλλά είναι εξίσου ψαγμένο και ραφιναρισμένο με αυτά. Πολύπλευρο και πρακτικό όπως και τα πιο μεγάλα της γκάμας, του Touareg συμπεριλαμβανομένου και με ένα ιδιαίτερα μοντέρνο σχεδιασμό, το καινούργιο T-Cross είναι ένα ευέλικτο μοντέλο με σημαντικές δυνατότητες εξατομίκευσης και μέγιστη αναγνωρισιμότητα - ένα κλασικό Volkswagen δηλαδή.

Η προσεκτικά μελετημένη ισορροπία του άνετου στυλ, της εκλεπτυσμένης πρακτικότητας και της εξαιρετικής σχέσης κόστους-αποτελεσματικότητας είναι ιδιαίτερα δημοφιλής σε ένα νεανικό κοινό ή σε όσους αισθάνονται νέοι και θέλουν να εκφράσουν τη θετική τους στάση στη ζωή με αυτοπεποίθηση μα και διακριτικότητα.Ταυτόχρονα, θέλουν να ελέγχουν το κόστος αλλά και να μεγιστοποιούν τα οφέλη που σχετίζονται με το αυτοκίνητό τους.Το νέο T-Cross είναι ένα compact SUV που εξασφαλίζει με χαμηλό κόστος την είσοδο στη συγκεκριμένη κατηγορία, σε συνδυασμό με ένα απόλυτα ικανοποιητικό επίπεδο βασικού εξοπλισμού και μεγάλη προσαρμοστικότητα.

Όπως όλα τα Volkswagen έτσι και το νέο T-Cross θέτει τα στάνταρ στην κατηγορία του. Η βασική του έκδοση (T-Cross Life 1.0  95 ίππων) ξεκινά από 17.400 ευρώ και παρέχει τόσα που πρακτικά δεν αφήνει κάτι που θα ήθελε κανείς σε θέματα χρηστικότητας, ασφάλειας και διασύνδεσης στην κατηγορία των SUV.

Επίσης το T-Cross προσφέρει πολλές δυνατότητες εξατομίκευσης, επιτρέποντας στον  πελάτη να διαμορφώσει το αυτοκίνητο ακριβώς όπως το θέλει.

Tο T-Cross βασίζεται, όπως και το Polo, στο μεταβλητό πλαίσιο για εγκάρσια τοποθετημένους κινητήρες (MQB) και κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της Volkswagen στην Ισπανία και συγκεκριμένα στη Navarra.

H Volkswagen θα επενδύσει το 2019 στο συγκεκριμένο εργοστάσιο περίπου 1 δισεκατομμύριο ευρώ προκειμένου να ανταποκριθεί στη συνεχή αύξηση της κατηγορίας των compact SUV, για την οποία μελέτες προβλέπουν πως θα διπλασιάσει σχεδόν το μέγεθός της την επόμενη δεκαετία.

Επίσης, εκδόσεις του Τ-Cross θα κατασκευάζονται τόσο στη Νότιο Αφρική όσο και στην Κίνα προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες των συγκεκριμένων αγορών.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Η ανθρώπινη φαντασία είναι απίστευτα πιο φτωχή από την πραγματικότητα."

Τσέζαρε Παβέζε, 1908-1950, Ιταλός συγγραφέας

 • 1793 - Θάνατος του Γάλλου επιστήμονα και πολιτικού, Ζαν Σιλβέν Μπαγί.
  1840 - Γεννιέται ο γλύπτης Αύγουστος Ροντέν.
  1979 - Πεθαίνει ο γνωστός στιχουργός Πυθαγόρας Παπασταματίου.
  1990 - Στέφεται Αυτοκράτορας στην Ιαπωνία ο Ακιχίτο.
  1961 - Γεννιέται η Νάντια Κομανέτσι, Ρουμάνα αθλήτρια.
  1997 - Ψηφίζεται από τη Βουλή των Ελλήνων, "κατ' άρθρο", το νομοσχέδιο για το Σχέδιο Καποδίστριας.

© 2002-2019 MEDIA2DAY