ΕΠΙΘΥΜΙΕΣΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Να είμασταν εκεί

Η Nissan θα πρωταγωνιστήσει στο φετινό επίσημο Jaguar Simola Hill Climb στην Knysna της Νοτίου Αφρικής.

Να είμασταν εκεί

Η Nissan θα πρωταγωνιστήσει και στο φετινό 10ο επίσημο Jaguar Simola Hill Climb στην Knysna της Νοτίου Αφρικής, όπου  δεκατέσσερα οχήματά της, θα αγωνιστούν στη φημισμένη διαδρομή των 1,9 χλμ., στα χνάρια των περσινών πρωταθλητών, Wilhelm Baard και Reghard Roets.

Ο Baard διεκδίκησε το τρίτο του πρωτάθλημα στη Simola και τον τέταρτο τίτλο του στην ανάβαση της Νοτίου Αφρικής το 2018, όταν οδήγησε στην κορυφή τον “Αρμαγεδώνα”, το 1300+ ίππων R35 GT-R που διασκεύασε η BB Motorsport, με τον χρόνο ρεκόρ των 39,463΄΄.

"Είμαστε πολύ καλύτερα προετοιμασμένοι για το φετινό αγώνα", δήλωσε ο Baard. "Στις τελευταίες μας δοκιμές στο Gauteng, απλώς βελτιώσαμε τις ρυθμίσεις του γκαζιού και την παροχή ισχύος. Όλες οι άλλες εργασίες, όπως η ανάπτυξη του πλαισίου και οι αναβαθμίσεις του κινητήρα, έχουν ήδη τελειοποιηθεί.”

Ο Baard και η BB Motorsport συνεργάστηκαν με τη NISMO, το παγκόσμιο τμήμα μηχανοκίνητου αθλητισμού της Nissan, για να προετοιμάσουν το συγκεκριμένο GT-R για την ημέρα του αγώνα.

Στην κατηγορία saloon και supercar, ο δις πρωταθλητής Reghard Roets, θα αγωνιστεί με το Melrose Nissan GT-R, υποστηριζόμενος από τη Nissan Νοτίου Αφρικής.

Έντεκα GT-R, θα αγωνιστούν στις τροποποιημένες κατηγορίες saloon και supercar, συμπεριλαμβανομένου ενός ειδικά τροποποιημένου Hillclimb GT-R, την Franco Scribante Racing. Αυτό το GT-R, διαθέτει μια θηριώδη διπλή εμπρόσθια αεροτομή που αναπτύχθηκε από έναν ειδικό του World Time Attack και φημολογείται ότι θα αποδώσει πάνω από 1.600 ίππους!

Επιπλέον, ο Terence Marsh της Red-Lined Motoring Adventures θα αγωνιστεί στην κατηγορία B9 για τα pickups και SUVs, με ένα ειδικά τροποποιημένο Nissan Navara T1 V8, προδιαγραφών FIA. Η Red-Lined κατασκευάζει εκτός δρόμου αγωνιστικά αυτοκίνητα και φορτηγά με ειδικές προδιαγραφές και με πωλήσεις ανά την Υφήλιο.

Το φετινό Jaguar Simola Hill Climb, διεξάγεται από τις 2 έως τις 5 Μαΐου, στη Knysna της Νοτίου Αφρικής.

Να είμασταν εκεί.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Προσπαθώντας για το αδύνατο, κατορθώνουμε το καλύτερο δυνατό."

August Strindberg, 1849-1912, Σουηδός θεατρικός συγγραφέας

 • 1919 - Υπογράφεται η συνθήκη του Νεϊγύ στην ομώνυμη πόλη της Γαλλίας μεταξύ των Συμμάχων (Αντάντ) και της Βουλγαρίας.
  1920 - Ήττα του Βενιζέλου στις εκλογές
  1926 - Ιδρύεται η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (ΕΠΟ)
  1935 - Οι Φιλιππίνες αποκτούν την ανεξαρτησία τους απο τις ΗΠΑ
  1960 - Ιδρύεται ο ΟΠΕΚ (οργανισμός Πετρελαιοεξαγωγικών Κρατών).
  1963 - Δημιουργείται το νησί Σουρτσέι στην Ισλανδική θάλασσα λόγω υποθαλάσσιας έκρηξης ηφαιστείου.

© 2002-2019 MEDIA2DAY