ΕΠΙΘΥΜΙΕΣΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Μοναδικές ανοιξιάτικες ευκαιρίες από την Peugeot

Το νέο πρόγραμμα πωλήσεων “Spring Sales” της γαλλικής φίρμας παρέχει σε όλους τους αγοραστές ειδικές τιμές σε επιλεγμένα μοντέλα.

Μοναδικές ανοιξιάτικες ευκαιρίες από την Peugeot

Ποιος δεν ενδιαφέρεται για τις ευκαιρίες και τις προσφορές που υπάρχουν στην αγορά;

Ωστόσο, η πρώτη σκέψη αφορά την πραγματική αξία των προϊόντων που βρίσκονται στο πρόγραμμα της κάθε εταιρείας. Συχνά υπάρχουν παγίδες και οι υποψήφιοι αγοραστές αναγκάζονται να εξετάζουν προσεκτικά και τα ψιλά γράμματα σε κάθε προωθητική ενέργεια.

Στον χώρο του αυτοκινήτου συνήθως οι προσφορές και οι ευκαιρίες έχουν πραγματική αξία και δεν αποτελούν παγίδες για τον καταναλωτή. Ο έντονος ανταγωνισμός μεταξύ των εταιρειών, η φήμη της κάθε μάρκας και η άμεση πληροφόρηση των αγοραστών αποτρέπουν όσους δεν υπολογίζουν τον καταναλωτή.Η Peugeot, είναι μια διακεκριμένη μάρκα που έχει δημιουργήσει την δική της σχολή στον χώρο του αυτοκινήτου. Στην Ελλάδα, η πορεία της είναι θριαμβευτική και οφείλεται στην ποιότητα των μοντέλων της, καθώς και στον τρόπο που αντιμετωπίζει τον πελάτη. Η ίδια φιλική και ειλικρινής πολιτική ακολουθείται στον πελάτη που αγοράζει το πιο φθηνό Peugeot 108  και στον πελάτη που επέλεξε το νέο πολυτελές σεντάν 508. Η φιλοσοφία της Peugeot είναι γνωστή στους υποψήφιους αγοραστές και γι αυτό την έχουν αναδείξει σε πρωταγωνιστή της ελληνικής αγοράς.

Η Peugeot, στη προσπάθεια της να ενισχύσει περαιτέρω το ήδη υψηλό ποσοστό που κατέχει στην ελληνική αγορά και να δώσει την ευκαιρία στους υποψήφιους αγοραστές να εκτιμήσουν από πρώτο χέρι τις ικανότητες και την αξία των γαλλικών μοντέλων, ανακοίνωσε το νέο πρόγραμμα πωλήσεων “Spring Sales”.

Η εμβληματική μάρκα με σήμα το λιοντάρι, ξεκίνησε το πρόγραμμα που παρέχει σε όλους τους αγοραστές ειδικές τιμές για τα μοντέλα που περιλαμβάνει η πλούσια γκάμα της.

H γαλλική αυτοκινητοβιομηχανία με τα πολυβραβευμένα μοντέλα και την πρωτοποριακή τεχνολογία, κάνει άλλο ένα εντυπωσιακό βήμα και γίνεται η πρώτη εταιρία αυτοκινήτου στην Ελλάδα που προσφέρει ειδικές τιμές στο πλαίσιο του καθιερωμένου ανοιξιάτικου δεκαημέρου προσφορών.  Πιο συγκεκριμένα, από την Τετάρτη 1η μέχρι και το Σάββατο 18 Μαΐου, στο επίσημο δίκτυο διανομέων της Peugeot, για αυστηρά περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων – και σε ευρεία γκάμα εκδόσεων, κινητήρων και επιπέδων εξοπλισμού - ισχύουν τιμές έκπληξη για όλα τα επιβατικά και  επαγγελματικά μοντέλα της Peugeot με όφελος έως 6.300 ευρώ.

Οι μοναδικές προσφορές «Spring Sales» ισχύουν και για την οικογένεια των SUVs της Peugeot, 2008, 3008 και 5008.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Η ανθρώπινη φαντασία είναι απίστευτα πιο φτωχή από την πραγματικότητα."

Τσέζαρε Παβέζε, 1908-1950, Ιταλός συγγραφέας

 • 1793 - Θάνατος του Γάλλου επιστήμονα και πολιτικού, Ζαν Σιλβέν Μπαγί.
  1840 - Γεννιέται ο γλύπτης Αύγουστος Ροντέν.
  1979 - Πεθαίνει ο γνωστός στιχουργός Πυθαγόρας Παπασταματίου.
  1990 - Στέφεται Αυτοκράτορας στην Ιαπωνία ο Ακιχίτο.
  1961 - Γεννιέται η Νάντια Κομανέτσι, Ρουμάνα αθλήτρια.
  1997 - Ψηφίζεται από τη Βουλή των Ελλήνων, "κατ' άρθρο", το νομοσχέδιο για το Σχέδιο Καποδίστριας.

© 2002-2019 MEDIA2DAY