ΕΠΙΘΥΜΙΕΣΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Νέο Range Rover Evoque

Το νέο μοντέλο της Range Rover διαθέτει ξεχωριστή σχεδίαση και εξοπλίζεται με προηγμένα συστήματα ασφάλειας.

Νέο Range Rover Evoque

Το νέο Range Rover Evoque είναι η τελευταία προσθήκη στη κατηγορία των πολυτελών SUV. Το βρετανικό μοντέλο με την ξεχωριστή σχεδίαση εξοπλίζεται με τα πιο προηγμένα συστήματα ασφάλειας και συνδεσιμότητας.

Οι διαισθητικές και καινοτόμες τεχνολογίες στον προαιρετικό εξοπλισμό περιλαμβάνουν Touch Pro Duo 1, μια διαδραστική οθόνη οδηγού 12,3 ιντσών, σύστημα Head-up Display και Meridian Audio.

Με το μήνυμα “An Urban Legend” πραγματοποιήθηκε με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, την περασμένη Παρασκευή 12 Απριλίου το βράδυ, στο πλήρως ανακαινισμένο Four Seasons Astir Palace Vouliagmeni η παρουσίαση του Νέου Range Rover Evoque, στην Ελλάδα.

Συμμετείχαν η Πρέσβης του Ηνωμένου Βασιλείου στην Ελλάδα Kate Smith, επιχειρηματίες, στελέχη πολυεθνικών οργανισμών, θεσμικοί φορείς, στελέχη της εισαγωγικής της Jaguar Land Rover στην Ελλάδα Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ κ.α.

Ο τιμοκατάλογος του νέου Range Rover Evoque ξεκινά από τα 55.100 ευρώ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
SPONSORED LINKS

"Ο κόσμος δεν είναι ένα θλιβερό μέρος, είναι απλά μεγάλο."

Ζαν-Λυκ Γκοντάρ, 1930-, Γάλλος σκηνοθέτης

  • 1819 - Ο Αλή Πασάς αναγκάζει τους κατοίκους της Πάργας να εκπαυριστούν στην Κέρκυρα και σε άλλα Επτάνησα.
    1839 - Υπογράφεται η Συνθήκη του Λονδίνου, με την οποία αναγνωρίζεται η ανεξαρτησία του Βελγίου και του Λουξεμβούργου από την Ολλανδία.
    1882 - Πεθαίνει ο Κάρολος Δαρβίνος, άγγλος φυσιοδίφης, θεμελιωτής της Θεωρίας της Εξέλιξης.

© 2002-2019 MEDIA2DAY