ΕΠΙΘΥΜΙΕΣΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Προβλήματα με τις μπαταρίες

Η Γερμανία… ζορίζεται στην ανάπτυξη μπαταριών για ηλεκτροκίνητα οχήματα, και χάνει αρκετό έδαφος από χώρες όπως η Κίνα και η Νότια Κορέα.

Προβλήματα με τις μπαταρίες

Η Γερμανία αντιμετωπίζει δυσκολίες στην ανάπτυξη των μπαταριών που θα χρησιμοποιήσουν τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα.

Η κυβέρνηση έχει διαθέσει 1 δις ευρώ, για να υποστηρίξει τις εταιρείες που θα κατασκευάζουν μπαταρίες στη χώρα.

Η Γερμανία θέλει να μειώσει την εξάρτηση των αυτοκινητοβιομηχανιών της από τους Ασιάτες προμηθευτές μπαταριών και να προστατεύσει τις θέσεις εργασίας, όταν μειωθεί η παραγωγή των αυτοκινήτων με κινητήρα εσωτερικής καύσης.

Οι αναλυτές εκτιμούν ότι η Γερμανία άργησε να αντιδράσει. Τώρα τον έλεγχο της αγοράς των μπαταριών έχουν οι Κίνα, Νότια Κορέα και Ιαπωνία.

Οι ευρωπαϊκές αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν καθυστερήσει την έναρξη της έρευνας και την δημιουργία κατάλληλων μονάδων παραγωγή μπαταριών νέας γενιάς που απαιτούνται για την χρήση των αμιγώς ηλεκτρικών αυτοκινήτων.

Η δαπάνη για την κατασκευή των μπαταριών νέας γενιάς είναι μεγάλη και γι αυτό οι ευρωπαίοι κατασκευαστές αυτοκινήτων αποφάσισαν να συνεργαστούν για να περιορίσουν το κόστος των εγκαταστάσεων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
SPONSORED LINKS

"Ο κόσμος δεν είναι ένα θλιβερό μέρος, είναι απλά μεγάλο."

Ζαν-Λυκ Γκοντάρ, 1930-, Γάλλος σκηνοθέτης

  • 1819 - Ο Αλή Πασάς αναγκάζει τους κατοίκους της Πάργας να εκπαυριστούν στην Κέρκυρα και σε άλλα Επτάνησα.
    1839 - Υπογράφεται η Συνθήκη του Λονδίνου, με την οποία αναγνωρίζεται η ανεξαρτησία του Βελγίου και του Λουξεμβούργου από την Ολλανδία.
    1882 - Πεθαίνει ο Κάρολος Δαρβίνος, άγγλος φυσιοδίφης, θεμελιωτής της Θεωρίας της Εξέλιξης.

© 2002-2019 MEDIA2DAY